У місті на Волині зросла вартість проїзду у маршрутках

1
-2
У місті на Волині зросла вартість проїзду у маршрутках
У Нововолинську З 2-го січня діятимуть нові ціни на проїзд: по місту – 5 гривень.

Нові тарифи на проїзд в міських автобусних маршрутах затвердили під час засідання виконавчого комітету Нововолинської міської ради 20-го грудня, повідомляє "Буг".

Начальник транспорту та зв’язку Юрій Коцюра повідомив, що в жовтні звернулися перевізники з проханням відкоригувати тарифи.

За період дії попоредніх змiнилися умови виробничої дiяльностi та реалiзацiї послуг, що не залежать вiд господарської дiяльностi перевiзникiв, а саме: зросли цiни та тарифи на мастильнi матеріали, запчастини, шини, акумуляторнi батареї, послуги стороннiх організацій.

“Попередньо проект рішення про затвердження нових тарифів пройшло регуляторну політику, відбулися громадські слухання, є погодження антимонопольного комітету”, – зауважив Коцюра.

Тож встановили наступні тарифи:

– на маршрутах № 1, 2, 2а, 6, 8 – 5,00 грн.;
– по маршруту № 13 «АС Нововолинська – смт. Благодатне» – 7 грн;
– по маршрутах №4 «6-ий М-н – дачний масив Прикордонник» – 12 грн, № 4а «Пожежна площа – дачний масив Прикордонник» – 9 грн;
– по маршруту № 14 «5-ий Мікрорайон – шахта №9» – 7 грн, від пожежної площі – 5 грн.

Стара вартість проїзду буде діяти до закінчення 2018 року, а з 2-го січня 2019 року вступлять в дію нові тарифи, – вирішили на засіданні виконкому.

Міський голова Віктор Сапожніков зазначив, що це вимушені кроки, бо ціни ростуть, потрібно підвищувати зарплату, надходження податків і зобов’язав присутніх на засіданні виконкому перевізників працювати з водіями над культурою обслуговування, адже на це нарікають нововолинці.

На даний момент вартість проїзду по місту складає 4 гривні та 7 – до селища Благодатне, дачного масиву “Прикордонник” та шахти №9.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Агов! Ви що там робите? "В Україні в період з 19 по 20 грудня бензини і дизпаливо на АЗС подешевшали на 0,2-1,2 грн/літр." А вони ціни піднімають? Люди - ви це терпите???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні