Депутатка одного з волинських міст хоче скласти свої повноваження

0
1
Депутатка одного з волинських міст хоче скласти свої повноваження
Представниця Радикальної партії Олега Ляшка написала заяву, що не хоче бути депутатом Ковельської міської ради.

На сесії Ковельської міської ради, пленарне засідання якої відбудеться 27 грудня, обранці громади розглянуть питання про дострокове припинення повноважень депутата Наталії Долінко у зв’язку з її особистою заявою, - інформує Район.Ковель.

У проекті рішення, автором якого є секретар ради Віра Федосюк, пропонується вивести Наталію Петрівну зі складу постійної комісії з питань планування, бюджету і фінансів, а саме рішення ради направити Ковельській міській виборчій комісії.

Нагадаємо, що цього року Наталію Долінко було притягнуто Ковельським міськрайонним судом до відповідальності за адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією. Її було визнано винною у порушенні вимог фінансового контролю та призначено покарання у виді штрафу в розмірі 1700 гривень.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У депутатки міськради намагалися видурити гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні