George’s Club пропонує цікавий зимовий відпочинок*

0
6
George’s Club пропонує цікавий зимовий відпочинок*
Старт новорічних святкувань офіційно розпочато.

Найхолодніший період за вікном, але найтепліший всередині. Особливо, якщо проводити свій вільний час за справами, які тобі до смаку. А взимку вільних днів найбільше в році, тому пропонуємо вам три види відпочинку на будь-який смак але територіально в одному місці.

В «George’s Club», що на 3-му повері РЦ «Промінь», будь-яка людина знайде близьке собі по духу заняття. Тут є більярд, якому віддають перевагу чоловіки, ресторан-караоке – для вишуканих дам і боулінг для любителів активного та сімейного відпочинку. До речі, батькам з дітьми тут точно сподобається, адже для найменших є спеціальне обладнання, яке спростить весь процес гри.

Доріжки для боулінгу та столики в ресторані-караоке рекомендуємо попередньо бронювати, а от більярд працює в режимі живої черги. Запрошуємо вас яскраво провести новорічні свята.

Restaurant & karaoke: +380 (50) 490 77 14
Bowling: +380 (50) 490 77 13
Billiards: +380 (50) 490 77 12
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні