Луцькому зоопарку дадуть майже 7 мільйонів

0
-1
Луцькому зоопарку дадуть майже 7 мільйонів
КП «Луцький зоопарк» з міського бюджету виділять 6 мільйонів 645 тисяч гривень на 2019 рік.

Про це стало відомо на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради у вівторок, 18 грудня.

За словами директорки Луцького зоопарку Людмили Денисенко, програма розвитку комунального підприємства вартує 10 мільйонів 545 тисяч гривень, з них майже 4 мільйони є на балансі звіринця. З міського бюджету на виконання проекту програми потрібно 6 мільйонів 645 тисяч гривень.

Проект програми розвитку КП «Луцький зоопарк» на 2019 рік передбачає значне поліпшення матеріально-технічної бази підприємства, створення нових видових експозицій та комфортних умов для життя тварин в умовах зоопарку, забезпечення працівників підприємства належними умовами роботи, поповнення зооколекції новими, рідкісними, зникаючими видами тварин, ефективне проведення науково-просвітньої та економічно-виховної роботи.

Ці ж кошти потрібні на організацію цікавого та змістовного відпочинку населення та гостей міста, проведення екологічних свят тематичних квестів на території, активна популяризація зоопарку через засоби масової інформації.

За рахунок вище переліченого Людмила Денисенко прогнозує збільшення кількості відвідувачів зоопарку та зростання фінансових надходжень, сплата податків, зменшення залежності від місцевого бюджету.
Людмила Денисенко наголосила, що нині гостро стоїть питання розширення території.

«Якщо ця проблема буде вирішила, можна буде брати участь у нових проектах та грантах, презентувати нові експозиції», – зазначила директорка зоопарку.

Члени виконавчого комітету підтримали цей проект рішення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні