Володарка Кубка світу з Луцька підписала новий контракт

0
-6
Володарка Кубка світу з Луцька підписала новий контракт
Чемпіонка Європи з крос-кантрі у маунтенбайку (гірський велосипед), володарка Кубка світу 2017 року лучанка Яна Беломоїна підписала новий дворічний контракт із командою Барта Брентьєнса, за яку вона виступає з 2013 року. У складі цієї команди вона готуватиметься до Літніх олімпійських ігор 2020 року, що відбудуться у Токіо (Японія).

Про це повідомили на офіційній сторінці команди Brentjens Mountainbike Racing Team у «Фейсбуці».

У складі Brentjens Mountainbike Racing Team Яна Беломоїна готувалася до Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро 2016 року, де вона виборола 9-те місце.

2019-й буде 7-м сезоном Беломоїної з Brentjens Mountainbike Racing Team.

«Протягом останніх шістьох років Яна та команда досягли чимало значних успіхів: виграш національних титулів, титулів чемпіонки Європи (серед юніорок до 23 років і серед жінок), бронзову медаль на чемпіонаті світу з жіночої еліти у 2015 році, виграш Кубка світу серед юніорок до 23 років у 2015 році та серед жінок у 2017 році», – йдеться у повідомленні.

У 2018 році Яну переслідували травми. Спочатку одна, вилікувавши яку лучанка здобула 2-ге місце на етапі Кубка світу в Альбштадті. Згодом інша: аварія безпосередньо перед фінальним етапом у Ла-Бресс, що змусила її знову відмовитися від виступів.

Незважаючи на це, в команді заявляють, що на 100 відсотків вірять у Яну й упевнені, що їй до снаги повернути втрачені титули і підкорити нові вершини.

Власник і керівник команди Барт Брентьєнс розповів, що разом із Brentjens Mountainbike Racing Team Яна Беломоїна готуватиметься до Олімпіади-2020 у Токіо.

«Яна – видатна спортсменка із величезним потенціалом. Вона має великі амбіції та силу досягти своєї мети. Приємно працювати з нею і з чоловіком Максимом Гавриленком», – сказав після підписання контракту Барт Брентьєнс.

Своєю чергою Яна Беломоїна зазначила:

«Останні 6 років я працюю з Бартом Брентьєнсом та його командою. Вони для мене, як моя сім'я. У нас було багато перемог , були й поразки, щасливі та важкі моменти, і всі ці моменти ми переживали разом із моєю командою. Вони дають мені велику підтримку, і у мене є все, щоб досягти хороших результатів».

Довідково. Олімпійські ігри в Токіо відбуватимуться з 24 липня по 9 серпня 2020 року. Змагання з мантенбайку у програмі Ігор – 27 і 28 липня.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні