«Це не просто покрасуватися», – Савченко про Раду регіонального розвитку на Волині

1
5
«Це не просто покрасуватися», –  Савченко про Раду регіонального розвитку на Волині
У понеділок, 17 грудня, у селі Піддубці відбулося засідання Ради регіонального розвитку Луцького району.

Олександр Савченко, голова обласної державної адміністрації, почав вітальні слова з нагадування про смерть дівчинки у селі Піддубці, яка трапилася напередодні.

Нагадаємо, під Луцьком автівка на «зебрі» збила дитину.

«На сьогодні дав команду зібрати нараду, щоб поставити тут світлофорний об’єкт. Це моя перша обіцянка», – стверджує Олександр Савченко.

Також голова ОДА розповів, у чому полягає основна мета зібрання Ради регіонального розвитку Луцького району.

«Це не просто черговий захід для галочки, це щось інше. Ми розуміли, але не усвідомлювали, як це небезпечно жити від виборів до виборів. А люди тут до чого? Влада нехай собі вибирається. Так, люди іноді отримують в подарунок гречку чи щось таке. Й це добре. Але під час таких зустрічей ми розуміємо, для чого ми це все робимо. Аби не керуватися емоціями і прогалинами, ми робимо те, що від нас вимагають люди. Тільки після цього ми розуміємо, для чого ми це робимо і підбиваємо підсумки.

Всі люди повинні розуміти, що їх чекає у найближчі 5 чи 3 роки. Президент пропонує розглядати такі далекоглядні періоди. Ми обрали такий період, як 3 роки. Тобто така робота не є популістською, вона є нормальною, аби підбивати підсумки і організовувати роботу на майбутнє», – каже Олександр Савченко.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дороги розчисьте по області, а тоді говоріть про бізнес і його розвиток, коли елементарних речей не може забезпечити для області. популісти
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні