--> У Шацьку пояснили причину недоотримання селищною радою акцизного податку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Шацьку пояснили причину недоотримання селищною радою акцизного податку

0
-6
У Шацьку пояснили причину недоотримання селищною радою акцизного податку
На сесії Шацької селищної ради повідомили про зменшення надходжень акцизного податку до бюджету ради.

14 грудня під головуванням Людмили Цевух, в.о. голови Шацької селищної ради, відбулося засідання 42-ї сесії, - передає Район.Шацьк.

Надія Дударчук, головна бухгалтерка селищної ради, запропонувала на сесії внести зміни до бюджету. Так, з її слів, за 10 місяців 2018 року до загального фонду селищного бюджету надійшло 21 019 547 гривень власних доходів, що становить 105,6 % до призначень на звітний період. Перевиконання складає 1 220 388 гривень.

Проаналізувавши перевиконання та врахувавши річні суми надходжень по кожному виду доходів, селищна рада запропонувала депутатам внести зміни до рішення про бюджет.

Якщо податки на доходи фізичних осіб, рентна плата за спеціальне використання лісових ресурсів, орендна плата з юридичних і фізичних осіб та інші перевищили заплановані показники, то надходження сум з акцизного податку значно зменшилося.

«Акциз зменшився, бо дизпальне і цигарки везуть з Білорусі, де ці товари значно дешевші», – зауважила головна бухгалтерка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні