--> У місті на Волині обрали кращу виховательку дитсадочків. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У місті на Волині обрали кращу виховательку дитсадочків. ФОТО

0
6
У місті на Волині обрали кращу виховательку дитсадочків. ФОТО
У Ковелі в дошкільному навчальному закладі №11 відбувся міський конкурс педагогічної майстерності "Дошкілля - це покликання" серед вихователів дитячих садків.

Про це повідомляють на сайті Ковельської міської ради.

Свої напрацювання представили Анастасія Рудчук (ЗДО № 1), Маргарита Супронюк (ЗДО № 4), Алла Лазоркіна (ЗДО № 6), Алла Гасанова (ЗДО № 8), Олена Данилюк (ЗДО № 14).

Учасниці вміло себе презентували, як педагога та особистість, показали знання нових ідей, теорій в ході майстер-класу "Я роблю це так". Професійну підготовленість вихователів оцінили за тестовими завданнями.

Вершиною майстерності стали навчальні заняття з дітьми старших груп, в ході яких вони показали вміння використовувати різноманітні форми організації навчання, інноваційні методики, прийоми роботи.

На фіналі конкурсу звучали теплі слова подяки учасницям від начальника управління освіти Віктора Бичковського, завідувача методичного кабінету Світлани Верчук, методиста методичного кабінету Оксани Колоди та голови міськкому профспілку працівників освіти Ігоря Сезьоміна. За свою плідну та старанну працю педагоги отримали грамоти управління освіти та цінні подарунки.

Перше місце виборола Олена Данилюк, друге - розділили між собою Алла Гасанова та Маргарита Супронюк, третє – Анастасія Рудчук та Алла Лазоркіна.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні