--> Винищувач, який розбився на Житомирщині, ремонтували на луцькому заводі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Винищувач, який розбився на Житомирщині, ремонтували на луцькому заводі

13
-1
Винищувач, який розбився на Житомирщині, ремонтували на луцькому заводі
Авіаційний двигун винищувача Су-27, який розбився на Житомирщині, ремонтували на ДП "Луцький ремонтний завод "Мотор".

Командування Повітряних сил ЗСУ заявило про складні метеорологічні умови в районі проведення польоту винищувача СУ-27, який зазнав аварії на Житомирщині 15 грудня, пише "Сегодня".

Нагадаємо, у суботу, 15 грудня, у ході виконання планових польотів, під час заходу на посадку розбився літак Су-27.

Разом з тим, як уточнили в прес-центрі командування ЗС, політ здійснювався при встановленому погодному мінімумі, а льотчик був підготовлений до виконання завдань в таких умовах.

Політ тривав близько 30 хвилин. Пілот виконував вправи за курсом бойової підготовки на пілотаж в складних метеорологічних умовах, відпрацьовував вправи навчального повітряного бою та інші завдання.

Коментуючи технічний стан Су-27 (з бортовим номером "55"), який зазнав аварії, в командуванні відзначили, що винищувач 1987 років випуску, на озброєнні ПС ЗСУ був одним з найновіших апаратів цього типу. У 2016 році він пройшов середній ремонт на державних авіаційно-ремонтних підприємствах. Зокрема, авіаційні двигуни пройшли капітальний ремонт на ДП "Луцький ремонтний завод "Мотор" 8 квітня 2016.

У командуванні також додали, що льотчик добре знав винищувач, на якому здійснював польоти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
При такому бардаку та розкраданнях на заводі ,кожен шпіон може нашкодити.... працівники алкашня кожну зміну щось виносять з заводу.
Відповісти
Звідки така "достовірна" інформація? Чи може ти працівник цього підприємства і сам алкаш та виносиш щось кожну зміну?
Відповісти
Про який завод ви описуєте? Це важливо!!!
Відповісти
В області є один серйозний завод, який ремонтує військову техніку і конкретно заважає країні агресору, а ДІДО все знає. Між іншим Мотор два роки поспіль був кращим у сфері якості серед підприємств Укроборонпрому.
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=136201097056183&id=128884594454500
Відповісти
А от перевірки для алкашні можна було б влаштувати!!!
Відповісти
Винищувач ремонтували чи двіжок до нього? Це дві великі різниці!!!
Відповісти
Щоб ти знав Дідо двигун проходить випробування після ремонту, на заводі і якщо щось було б не в ТУ його ніхто б не випустив з завода.
Не знаєш принцип роботи завода не пиши ху...ню
Відповісти
солідарний
Відповісти
Наскільки я знаю, повинно бути розслідувпння такого інциденту, а воно займає певний час, до речі по попередній катастрофі слідство ще триває. А на другий день аварії може висувати свою думку тільки малообізнана особа, і навряд ця інформація від командування (я так думаю). Отож ожні вірять слухам, а розумні чекають на результат.
Відповісти
На цьому літаку встановлені два двигуна. Сісти літак може і з одним. Ймовірність відмови двох двигунів дуже мала. І взагалі літак дуже складна система, там багато що може відмовити. Може бути і людський фактор. Треба чорний ящик дивитись.
Відповісти
Про що мова??? Для чого писати незрозумілі версії??? Хто з писак був на місці катастрофи і приймав участь в розлідуванні? Не пишіть х...ню!!! Фахівці розберуться в реальній ситуації і дадуть свої заключення. Не робіть некваліфіковані заключення!!!
Відповісти
Нічого не зрозуміло. Яка причина падіння?
Відповісти
Все знає. Всі питання до нього. Дідо лікуй голову.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні