--> На свята до Ковеля пустять додатковий потяг | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На свята до Ковеля пустять додатковий потяг

0
-19
На свята до Ковеля пустять додатковий потяг
"Укрзалізниця" відкрила продаж квитків на чергові п’ять додаткових поїздів для перевезення пасажирів у період новорічно-різдвяних свят.

Призначено п’ять додаткових поїздів з Києва до Ужгорода, Львова, Ковеля та Дніпра, з Одеси до Ужгорода, повідомиляє прес-служба "Укрзалізниці".

Нагадаємо, у 2019 році Укрзалізниця планує двічі підвищити тарифи на пасажирські перевезення в Україні.

"Загалом на зимові свята вже відкрили продаж квитків на 15 додаткових поїздів. Щоб усі охочі змогли доїхати до місць відпочинку та зустріти свята у колі рідних та близьких, плануємо призначити загалом 30 додаткових поїздів. Завдяки цим поїздам та їх ефективному обігу зможемо перевезти на 5 – 7 % пасажирів більше, ніж минулоріч", - зазначив керівник Укрзалізниці Євген Кравцов.

Залізничники також знайшли можливість запровадити нові прямі маршрути: Івано-Франківськ – Дніпро, Запоріжжя – Ужгород, Кривий Ріг – Ужгород та Суми – Вінниця – шляхом подовження маршрутів існуючих поїздів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-19

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні