--> У Луцьку стартував міжнародний джазовий фестиваль | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку стартував міжнародний джазовий фестиваль

0
-2
У Луцьку стартував міжнародний джазовий фестиваль
Міжнародні колективи, українські мотиви із сучасним джазом та скандинавський холодний джаз – у Луцьку стартував 18-ий міжнародний джазовий фестиваль «Jazz Bez».

Про це інформує видання "Волинь Оnline".

14 грудня на сцені Лялькового театру виступали два міжнародні колективи.

Першими на сцену джазового фестивалю вийшов мультикультурний проект «Leleka». Проект заснували у 2016 році у Берліні. Це чотири музиканти із України, Польщі та Німеччини, що сплітають старовинні українські мотиви із сучасним джазом, додаючи своїх музичних та культурних особливостей.

Далі виступив колектив із Бельгії та Норвегії «Jonas Cambien Trio», який зіграв скандинавський джаз. Цей термін означає холодність, пронизливість, крихкість та аскетичну красу. Колектив постійно експериментує, продовжує прогресувати, при цьому залишається відкритим і доступним для найнесподіваніших залів.

Гурт запропонував лучанам придбати свої диски у якості різдвяного подарунка для близьких та друзів.

Уже сьогодні, 15 грудня, на джазову сцену вийдуть два міжнародні проекти: «Spiritual Leftovers feat. Manu Domergue» (Польща-Франція-Україна) та «Silhouette and Vinx» (США-Угорщина).






















Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні