--> «Щенята рятують новий рік» – вистава у Промені* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Щенята рятують новий рік» – вистава у Промені*

0
3
«Щенята рятують новий рік» – вистава у Промені*
28 грудня у Промені відбудеться передноворічна вистава для діток «Щенята рятують новий рік».

Всі ми, навіть дорослі, чекаємо на Новий рік – час, коли казковий настрій входить в наш будинок і дарує незабутні пригоди. Що вже говорити про найменших? Адже вони по-справжньому вірять у передноворічні чудеса і новорічну казку.

Подарувати таку казку своїй дитині – простіше простого. А якщо головними героями будуть улюблені персонажі - Щенячий патруль – радості дітей не буде меж. Зовсім не секрет, що відважні щенята-рятувальники із щенячого патрулю завжди і будь-кому готові прийти на допомогу – серед врятованих ними кого тільки не було. Але, як і інші малюки, щенята дуже чекають Нового року і готуються його святкувати: прикрашають свої будинки в Бухті Пригод.

Напевно, за декілька днів до свята нікого не доведеться рятувати – можна відмінно повеселитися і не думати про роботу. Але не все так просто - на допомогу кличе не хто-небудь, а сам Новий рік. Що з ним сталося? Чому він не може вчасно наступити? І як веселі щенята рятуватимуть свято?

Про все це ви дізнаєтеся, відвідавши виставу для дітей «Щенячий патруль рятує Новий рік». Яскравий, галасливий, барвистий і дуже веселий спектакль - саме те, що потрібно малюкам! Подаруйте дітям незабутнє новорічне свято! Казка зовсім близько!



Тривалість: 50-55 хв
Вік: 2-10 років

Квитки можна придбати за посиланням: http://bit.ly/2qWmBBv
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні