--> Волонтерка з США зробила тату про волинський край | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волонтерка з США зробила тату про волинський край

1
-9
Волонтерка з США зробила тату про волинський край
Волонтерка Корпусу Миру Офелія, яка протягом 2-х останніх років працювала у Володимирі-Волинському татуювання.

Про це пише "Буг".

Вона зробила татуювання у вигляді надпису “Волинь моя, краса моя”.

“Я хотіла татуювання, яке нагадувало про мій час в Україні. Але не просто Україна взагалі, а щось більш особисте. Протягом останніх кількох днів у Володимирі Настя, Олена та Наталія розповідали про відому тут пісню “Волинь моя, краса моя”. В той момент вже я знала, що я хочу таке татуювання. Я провела на Волині останні 2 роки, тому і вирішила написати назву пісні на моїй руці, і це завжди буде нагадувати мені про мій час у Володимирі-Волинському”, – розповіла Офелія.

Офелія у Володимирі-Волинському працювала на базі педагогічного коледжу, де провела кілька англомовних таборів. Також дівчина разом з Оленою Омелюх та Анастасією Азановою створили у місті англомовний клуб. По закінченню 2-х річного перебування у Володимирі-Волинському, дівчина разом із матір’ю вирушила в подорож Європою, а найближчим часом повернеться до Сполучених Штатів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні