--> Няня з дитиною ледь не загинула в ліфті | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Няня з дитиною ледь не загинула в ліфті

0
4
Няня з дитиною ледь не загинула в ліфті
У Дарницькому районі на вулиці Руденко, 6 няня з двомісячною дитиною ледь не зaгuнyлu в кабіні ліфта.

Як з’ясувалося, няня повернулася з прогулянки і зайшла в ліфт. До кінця вкотити коляску в підйомник жінка не встигла, кабіна почала підніматися вгору. Няня встигла вчасно вихопити дитину з коляски і вийти з ліфта. Таким чином, жінка врятyвала життя дитини.

Кабіна почала підніматися вгору і потягла за собою коляску, затиснувши її під стелею дверей підйомника. У поліції Києва нам повідомили, що на місці працюють патрульні поліцейські.

“Так, такий випадок зареєстрований, але оскільки ніхто з людей не пocтpaждав, то оперативна група на місце не виїжджала, в усьому розбираються патрульні”, – повідомили в поліції.

В управлінні з НС КМДА сайту повідомили, що будуть розбиратися в ситуації з ліфтом.

“Ми перевіримо, хто відповідає за справну роботу ліфта, хто його обслуговує і коли в останній раз проводилася його перевірка. А також з’ясуємо чому кабіна почала рух”, – розповів нам начальник управління з НС КМДА Роман Ткачук.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні