Волинянин 30 років живе без шлунка

2
4
Волинянин 30 років живе без шлунка
Віталію Білану із села Ворончин Рожищенського району вже 70 років, 30 з яких він живе без шлунка.

Ще кілька десятиліть тому життя цього чоловіка трималося на волосині і лікарі прогнозували смерть, пише газета "Вісник".

В онокодиспансер зі страшним діагнозом Віталій Миколайович потрапив у 48 років. Операція тривала близько 5-ти годин і в результаті чоловіку повністю видалили шлунок.

"Одинадцять діб я нічого не їв, мене тільки капали. Потім поступово пішов на поправку", – пригадує Віталій Миколайович.

Волинянин розповідає, що впродовж перших трьох років терпів жахливі болі, приймав різні ліки. Ходив, мучився і незнав як бути далі.

Якось, під час чергового обстеження в онкодиспансері чоловіку відмінили лікування, бо вже пройшов післяопераційний період. Тоді він і згадав свою бабцю, яка людям помагала (вміла шлунок "поставити", ляк яйцем вилити, зналася на травах). Вирішив пан Віталій і собі звернутися по допомогу до народної медицини.

Опісля, волинянин постійно обстежувався в онкодиспансері, а лікарі дивувались його хорошому самопочуттю. Один навіть зізнався, що давали пацієнту на життя лише кілька років. Вірили і водночас не вірили, що завдяки народній медицині чоловік і досі топче ряст. А потім самі важко хворих пацієнтів до нього стали направляти.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Віталію Білану 78 років. Погано газетярі з "Вісника" його розпитували.
Відповісти
Здоров"я Вам і довгих років життя.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні