--> На Житомирщині під час пожежі рятували жінку та 4-річного хлопчика | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Житомирщині під час пожежі рятували жінку та 4-річного хлопчика

0
-1
На Житомирщині під час пожежі рятували жінку та 4-річного хлопчика
13 грудня о 10:55 до служби порятунку «101» м. Коростень надійшло повідомлення про пожежу в квартирі п’ятиповерхового житлового будинку. Одразу на місце події було спрямовано вогнеборців 8-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Про це 13 грудня інформує прес-служба ДСНС у Житомирській області.

«По прибуттю за вказаною адресою з’ясувалося, що з квартири на 4 поверсі виходить сильний дим. Загрози іншим мешканцям будинку не було, вони самостійно вийшли на свіже повітря. Осередок пожежі знаходився в одній із кімнат – там горів диван. В іншій же кімнаті рятувальники виявили без свідомості матір та її 4-річного сина. Вони одразу винесли їх на сходовий майданчик та до приїзду медиків надавали потерпілим долікарську допомогу. Каретою швидкої допомоги постраждалих було доправлено до реанімаційного відділення центральної міської лікарні. Але, на жаль, дитина померла», - поінформували рятувальники.

Вогнем знищено диван в квартирі. На місці події працювали 6 чоловік особового складу та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки. Причина пожежі встановлюється.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні