«Я б хотів, щоб у нас було ще більше живих концертів», - звукорежисер «Карабасу Барабасу» Андрій Герасимчук*

1
-4
«Я б хотів, щоб у нас було ще більше живих концертів», - звукорежисер «Карабасу Барабасу» Андрій Герасимчук*
Двох працівників «Каабасу Барабсу» зазвичай не видно, адже вони доволі не публічні, й зазвичай «ховаються» у рубці з звуковим пультом, а проте, без них не відбувся б жодний концерт та вечірка у броварні. Тож на продовження знайомства з працівниками «Карабасу Барабасу» - історія звукорежисера Андрія Герасимчука «Гера7» та Олега Ющука «Керміт».

П’ять років тому, коли броварня «Карабас Барабас» ще навіть не відкрилася звукорежисер Андрій Герасимчук зацікавився закладом. «Мені сказали, що буде цікавий і новий формат. Я зайшов, тут ще навіть цеглина на цеглині не стояла, але зрозумів, що буде цікаво», - розповідає він. З того часу й вирішив працювати у броварні, як і його колега, Олег Ющук.

Технічною організацією концертів та різних подій «Гера7» (саме так багато людей знає чоловіка) зацікавився давно, ще до армії, потім, на початку 90х повернувся з армії та пішов працювати у театр. Там підучився, й захопився звукорежисуванням так, що придбав власну апаратуру й почав працювати. Окрім власної справи працював й в одному з клубів Луцька, а тому робота в «Карабасі Барабасі» була для нього не новинкою.

«Я от говорю зараз, але це ж зовсім не моє, я б краще «звуком пошалів», - жартує він й кілька разів на цьому наголошує, кидаючи погляд на рубку.

«Було дуже цікаво, як формується «характер», атмосфера закладу», - розповідає він. Доволі часто доводилося працювати й з відомими музикантами. Так, згадує драйвові виступи «Фіолету» та От Вінта. «Звісно, дехто приїздить з своїми звукорежисерами, тоді ми їм допомагаємо, але є гурти, які вже не раз працювали з нами, а тому й звучити довіряють саме нам», - додає Андрій Герасимчук.

Його робота зазвичай нічна, адже концерти й вечірки у броварні «Карабас Барабас» відбуваються саме у цю пору. «А як дружина ставиться, змирилася?», - цікавимося у чоловіка. «Ой, вона вже пальця стела, крутячи біля скроні (сміється). Але вона у мене теж сова, тому часто працює до пізна й чекає мене. А я приходжу з роботи і можу годинами розповідати, як усе пройшло», - розповідає «Гера7» та додає, що усе компенсує увагою вдень.

На запитання, чому вже п’ять років не змінює роботу й що ж подобається у «Карабасі Барбасі», як і більшість «старожилів» запевняє: «Колектив. У нас тут своя родина, є різні приколи і історії. Ну ви подивіться на цих красенів (показує на барменів), як можна працювати без них», - жартує звукорежисер.

Каже, що мріє, аби у «Карабасі Барабасі» було більше концертів, адже живі виступи – це завжди круто. Про улюблений напій відповідає без вагань: «світле й медове пиво», а от зі стравами – складніше, це й шашлик і риба. Та врешті запевняє, що просто обожнює усі страви з мангалу у броварні «Карабас Барабас».

Нагадуємо, що з 13 по 15 грудня заклад святкуватиме свою п’яту річницю, тож лучан та гостей міста запрошують на вечірки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В країні війна люди гинуть,а йому концертів побільше
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні