У центрі Луцька – хаос із паркуванням автівок. ФОТО

3
2
У центрі Луцька – хаос із паркуванням автівок. ФОТО
У Луцьку водії продовжують порушувати правила паркування.

Горе-паркувальники поставили свої авто біля прокуратури міста Луцька на вулицях Винниченка та Степана Бандери, пише «ВолиньUA».

У центрі міста й далі хаос із паркуванням транспортних засобів, водії знахабніли вже настільки, що свої авто ставлять, перегороджуючи пішохідні частини. На ці всі моменти продовжують реагувати активісти, але не працівники поліції.

Водій білого «Volkswagen» перегородив своїм транспортом пішохідну частину.

«Мерседес», попередньо також порушив правила дорожнього руху, адже зупинка заборонена на пішохідних переходах і ближче 10 метрів від них з обох боків, крім випадків надання переваги в русі.

На ці всі факти мають реагувати працівники патрульної поліції міста Луцька, однак, як бідкаються у прес-службі, у них гостра нестача кадрів.

В Україні з 27 вересня мав би розпочати діяти новий Закон про фотофіксацію, але деякі положення нового «закону про паркування», зокрема фотофіксація порушників, досі не працюють.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Про те, муніципалам на утримання виділяють мільйони гривень. Звичайно простіше стибрити гроші на демонтажі гаражів -парканів-сараїв приватною фірмою ніж змусити водія оплатити штраф за неоплачене паркування та наповнити бюджет міста.
Відповісти
Треба брати самим цвяхи молотки,балончики з фарбою і наводити лад.Бо чекати на поліцію то машинами по головах їздитимуть
Відповісти
То нехай зроблять місця для парковок!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні