На Волині викрили 22 особи, які незаконно виловлювали рибу

0
-2
На Волині викрили 22 особи, які незаконно виловлювали рибу
На Волині патрульними викрито 22 порушення вилову риби.

Про це повідомили в Управлінні державного агенства рибного господарства у Волинській області.

В період з 3 по 10 грудня працівниками Волинського рибоохоронного патруля спільно із громадськими інспекторами проведено дев’ять рибоохоронних рейдів.

Як результат, патрульними викрито 22 порушення законодавства у сфері охорони водних біоресурсів. Зокрема, складено два протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП, пов’язаних з використанням заборонених знарядь, 17 – за ч. 3 ст. 85 КУпАП та три безгосподарських акти.

За тиждень патрульні затримали 19 порушників. До судів направлено дві справи для притягнення винних осіб до адміністративної відповідальності. Конфісковано 15 сіток та 4,5 кг риби.

Завдяки оперативним діям інспекторів Волинського рибоохоронного патруля, правопорушникам не вдалося завдати шкоди рибному господарству України.

Більшість задокументованих порушень за ч. 3 ст. 85 КУпАП були виявлені під час перевищення кількості знарядь лову на одну особу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні