«Нічого не доведено», – Шпига про обшуки в управлінні поліції Волині

1
-3
«Нічого не доведено», – Шпига про обшуки в управлінні поліції Волині
Начальник головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига заявив, що інформація про розтрату працівниками транспортного відділу п'яти мільйонів гривень – неправдива.

Про це він сказав у коментарі інтернет-виданню «Волинь24».

Нагадаємо, у вівторок, 11 грудня, в головному управлінні Національної поліції Волинської області увесь день тривали обшуки.

Пізніше ІА «Волинські новини» з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах повідомило, що обшуки відбувалися в рамках провадження щодо розтрати коштів транспортним управлінням.

За версією слідства, працівники транспортного відділу, відділу забезпечення апарату у змові з колегами привласнювали кошти, виділені на ремонт поліцейських автомобілів та їх сервісне обслуговування. Зокрема, йдеться і про нові Isuzu D-max. Гроші, виділені на заміну покришок, масла, сервісне обслуговування та ремонт списували, а роботи проводили в не повному обсязі, або ж не проводили взагалі.

Попередня сума коштів, яка «пройшла» через схему, за інформацією джерела, – близько 5 мільйонів гривень.

Начальник головного управління не підтвердив цієї суми.

«Це попередня інформація, ще нічого не доведено. Це їхня думка, такої інформації ніде немає. Не встановлено, який обсяг роботи було проведено. Це все в процесі слідства будуть встановлювати», – зазначив Петро Шпига.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сохраняй температуру, на..би прокуратуру.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні