В Одесі від кору померла маленька дитина

0
1
В Одесі від кору померла маленька дитина
Матір дитини має намір заявити про те, що трапилося, у поліцію. На її думку, лікарі халатно поставилися до своїх обов'язків.

В Одеській міській інфекційній лікарні від кору померла дитина. Трагедія сталася в ніч на вівторок, 11 грудня, повідомляє місцеве видання Думська.

За даними ЗМІ, хлопчику був лише рік і три місяці, він став третьою дитиною в Одесі, які померли від кору з початку 2018 року.

"За попередніми даними, Діма заразився в обласній дитячій клінічній лікарні, де лежав з бронхітом. Коли його стан погіршився, медики діагностували запалення легенів і відправили в інфекціонку (в історії хвороби стояла позначка, що він контактував з хворим на кір)", - йдеться в повідомленні.

Після стабілізації стану дитину виписали, але через п'ять днів хлопчику знову занемоглося і його повторно поклали в інфекційну лікарню, де він теж контактував з можливим носієм кору.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: На Волині через релігію батьки відмовились вакцинувати дітей від кору
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні