У Нововолинську встановили головну ялинку з другої спроби. ФОТО

0
6
У Нововолинську встановили головну ялинку з другої спроби. ФОТО
У Нововолинську встановили головну новорічну красуню.

Про це пише "Буг".

Ялинка мала з’явитися у п’ятницю, 7-го грудня, однак під час її монтажу тріснув стовбур та обвалилася частина 14-метрового дерева.

Нова новорічна ялинка заввишки близько 11 метрів. Дереву було 12 років, воно росло біля приватного будинку. Власник продав ялинку
виробничому управлінню комунального господарства.

Через форс-мажор ВУКГ довелося заплатити за дві ялинки. Вартість їх близько 2 тисячі кожна. До сум, які пішли на головну ялинку міста, додадуться ще витрати на доставку, монтаж тощо. Тому точної цифри наразі невідомо.

Минулого року були закуплені деякі нові вогники, то ж на цей Новий рік докупляти не будуть. Прикрашають завжди головну ялинку міста іграшками, які самостійно виготовляють працівники ВУКГ. Та зараз до цього процесу долучилися учні нововолинських шкіл.

Як буде виглядати новорічна красуня Нововолинська побачимо за декілька днів. Офіційно “запалювати” ялинку будуть традиційно – на День Святого Миколая.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні