--> «Ми готові йти на поступки», – організатор студентського протесту у Луцьку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Ми готові йти на поступки», – організатор студентського протесту у Луцьку

1
-7
«Ми готові йти на поступки», – організатор студентського протесту у Луцьку
У понеділок, 10 грудня, біля Волинського окружного адміністративного суду студенти луцьких вишів зібрались на акцію протесту за пільговий проїзд у маршрутках для студентів денної форми навчання.

Зі слів одного із організаторів студентського протесту у Луцьку, учасники акції збираються іти до приміщення Луцької міської ради для обговорення знижки оплати проїзду у громадському транспорті.

«Григорій Пустовіт знає про сьогоднішній візит до міської ради. Сьогодні на протест повинні були вийти близько тисячі студентів. Намагатимемось досягнути проїзду за 2, 50 для студентів. Ми готові іти на поступки: якщо не досягнемо оплати за півціни, то принаймні добиватимемось зниження вартості проїзду студентам до 18 років», - розповідає Віталій Сніжко - голова організації «Студентська рада Волині».

До слова, дехто з учасників студентського протесту не знає достеменно, з якою метою вони тут і з ким вестимуть сьогодні перемовини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я теж хочу їздити безкоштовно, приєднатись до протесту ту. Пенсіонери за...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні