--> Волинська журналістка вимагає пояснити, хто зрізав дерева на Київському майдані | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинська журналістка вимагає пояснити, хто зрізав дерева на Київському майдані

1
-1
Волинська журналістка вимагає пояснити, хто зрізав дерева на Київському майдані
Волинська журналістка вимагає у влади Луцька пояснити, чому зрізали більш, ніж десять дерев на Київському майдані.

Про це керівниця відділу журналістських розслідувань інтернет-видання "Волинь24" Людмила Яворська написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, дванадцять дерев зрізали на розі вулиць Дубнівської та Рівненської, що поруч 16-поверхівки. Директор департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Юрій Крась сказав, що про зрізання дерев нічого не знає й не чув.

"У Луцьку влада прийняла вольове рішення не дозволяти кіоски на зелених насадженнях. У Луцьку влада має чіткі правила, як отримати "стопіццот" дозволів, щоб зрізати дерево. Хворе, бо здорові взагалі не можна чіпати. Питання: це що за фігня відбулася на Київському майдані?! 12 свіжих пеньків!" – йдеться в дописі журналістки.

Раніше повідомлялося, що в районі Київського майдану планують збудувати три багатоповерхівки.

Йдеться про ділянку біля 16-поверхівки, що на Київському майдані. Площа забудови – 0,67 гектара.

Загалом планують збудувати три будинки з вбудованими торгово-офісними приміщеннями. Вони матимуть від дев’яти до 14 поверхів. За планом, там зможе оселитись 850 людей.

Також на цій ділянці хочуть збудувати підземний гараж, облаштувати дитячий і спортивний майданчики.

"Я розумію, що там плануються висотки. Але хай покажуть мені людину, яка дозволила зрізати 12 дерев!" – додала медійниця.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Закатайте все в бетон. Знищіть всіх котів-собак. Повирубуйте дерева, щоб не заважали. Ото буде краса. Придурки хто рубає. Придурки хто купляє квартири в будинках де на дворі жодного клаптя зеленої трави. Скоро будете дохнути від диму і загазованості.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні