В учасників масових протестів у Франції виявили прапори «ДНР»

0
0
В учасників масових протестів у Франції виявили прапори «ДНР»
З прапорами «ДНР» сфотографувалися двоє учасників протестів у Франції.

У соціальних мережах в суботу, 8 грудня, опублікували фото на якому двоє людей в жилетах тримають у руках «прапор» проросійських терористів. Фото опублікували на sprotyv.info, пізніше його поширив координатор проекту «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук.

Як написав Тимчук, чоловіки на фотографії – Фабріс Сорлін і Ксав'є Моро. Обидва є в базі даних сайту «Миротворець». Сорлін – лідер ультраправої організації "Судний день", член французької партії «Національний фронт» та колишній керівник організації «Асоціація Франція – Європа – Росія».

Ксав'є Моро відзначився участю у фейкових виборах на території ОРДЛО в ролі міжнародного спостерігача. Живе і працює в Москві.

Нагадаємо, в суботу у Франції відновилися протести так званого руху «жовтих жилетів». Також у суботу цей рух провів протести у столиці Бельгії – Брюсселі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Волинян тероризують псевдопрокурори з «ДНР»
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні