«Краще лопату в руки візьми, ніж з прапором бігати», – луцький архітектор розкритикував активістів

3
-2
«Краще лопату в руки візьми, ніж з прапором бігати», – луцький архітектор розкритикував активістів
Відомий луцький архітектор Андрош-Андрій Бідзіля розкритикував активістів, які не дають будівельникам та історикам провести необхідні роботи за адресою Кафедральна 13.

Про це йдеться в інтерв’ю «Волинської правди».

Журналістка зауважила, що активісти проти будівництва на Кафедральній, 13, яке на замовлення ТзОВ «Луцькміськбуд» два роки не може почати забудовник «Житлобуд-2», бо на ділянці є залишки старовинної будівлі нібито 15 століття.

Андрій Бідзіля розповів, що йому теж доводилося мати справу з такими «громадськими активістами»:

«Біля мого офісу не раз бігали з плакатами. Так і хочеться запитати: шановні, а за які гроші ви живете? Тобі проплатили й ти бігаєш. Краще лопату в руки візьми, ніж з прапором бігати. Щось роби, якусь корисну справу. Прапором будь-хто може махати. Що таке демократія? Це не заважай іншим. Можна все, але не заважай іншим. Ми будемо тебе обпльовувати, а ти відмивайся — це не демократія».

Згодом відомий архітектор висловив власну думку щодо того, чи можна проводити будівельні роботи на Кафедральній, 13.

«Вважаю так: якщо всі документи на будівництво є, і вони пройшли державну експертизу — значить треба будувати. У мене теж є подібні скарги від громадських діячів на кшталт «Я так думаю» і «Мені так хочеться». Колись один такий діяч погрожував: «Я людей приведу!» Скільки приведеш? «П’ятдесят». Добре, ти приведеш п’ятдесят, а в Луцьку ще двісті тисяч живе. Вони що, не люди? Їм тих п’ятдесят мають диктувати свою волю? Це все дуже неправильно», – зауважив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бідзіля вже всі штрафи оплатив за неправомірно підписані документи на будівництво, що порушують містобудівні і державні норми?!?
Совість мав би то не казав би він такого...
Відповісти
Такі продажні архітектори дадуть дозвіл навіть собор знести і там будувати чорнусі дозволять туалет!шановані архітектори шанованим будівельникав:і для лучан!
Відповісти
цей відомий архітектор теж лопати тримати не вміе...шедеври його відомі такіж самі хрущевкі...і головне для таких відомих архітекторів бабло..ну а родина а родина потом....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні