Кухар «Карабасу Барабасу» розповів про улюблені страви та привідкрив секрети закладу*

0
4
Кухар «Карабасу Барабасу» розповів про улюблені страви та привідкрив секрети закладу*
З нагоди п’ятої річниці броварні «Карабас Барабас» продовжуємо знайомити читачів з людьми, які працюють у закладі від моменту створення.

Сьогодні про специфіку роботи та яскраві моменти розповість кухар Роман Шиприкевич.

П’ять років тому Роман Шиприкевич почув від знайомих про відкриття нового закладу у Луцьку.

«Було дуже цікаво побачити, що ж це, адже незвичний формат й дуже велике приміщення», - розповідає він. Тож прийшовши на співбесіду кухар залишився в Карабасі й усі ці роки незмінно готує улюблені страви й придумує нові.

«Насправді ми тут, як одна сім’я, адже багато часу проводимо разом й здружилися. Ми любимо наших клієнтів, особливо, коли вони лишають відгуки про роботу. Так ми можемо покращити рецепти, чи дізнатися: сподобалася страва людині, чи не варто її подавати», - зазначає чоловік.

До слова, в меню закладу є страви, які не змінювалися усі п’ять років, скажімо – лушпайки до пива, але зазвичай щось новеньке з’являється щотримісяці.

До речі, усі кухарі – взаємозамінні. «Ми знаємо усі процеси, тобто якщо комусь треба допомогти – без проблем стаємо на ту, чи іншу лінію. І це дуже добре, коли є командна робота», - розповідає чоловік.

На прохання розповісти, які його улюблені страви у «Карабасі Барабасі» жартує, що всі, та все ж виділяє три: коліно вепра, бограч та м’ясна дошка з мангалу. А от щодо улюбленого пива вагань не було: «Світле», ну й «Душа Карабаса», - додає подумавши.

Згадує Роман й цікавий досвід – виїзну роботу. «Коли ти працюєш скажімо на FoodFestі, то більше спілкуєшся з людьми, можеш одразу розпитати, як їм смакує та, чи інша страва. Та й працювати там потрібно набагато швидше», - розповідає він та додає, що дуже любить виїздити за межі закладу з торгівлею.

Звісно, постійні гості знають, що кожного року, на день народження у броварні виносять велетенський торт. Як виявилося, печуть його тут таки. «Насправді це доволі довго, задіюємо майже усіх, але цікаво. Тим більше, це ж для рідного закладу. Цього року спробуємо випекти на 25 кілограмів», - ділиться секретом Роман Шиприкевич.

На запитання, що в роботі подобається найбільше відповідає, що усе! Саме тому, думки про зміни не виникало ось уже протягом п’яти років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні