--> На Волині відбулось засідання Ради регіонального розвитку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині відбулось засідання Ради регіонального розвитку

0
-9
На Волині відбулось засідання Ради регіонального розвитку
На Ковельщині стартувало перше засідання Ради регіонального розвитку.

За дорученням Президента України Петра Порошенка у Ковельському районі провели Раду регіонального розвитку. Захід проходить у п'ятницю, 7 грудня 2018 року в Голобському Будинку мистецтв.

Перше районне засідання Ради регіонального розвитку Ковельщини відкрив голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко.

«Потрібно вміти делегувати повноваження — один з основних посилів сьогоднішнього засідання. Ми провели Раду регіонального розвитку області, де підвели підсумки. Голови провідних, потужних ОТГ розповіли, що вони досягли — і у решти загорілися очі. Я вдячний тим, хто об'єднується в громади. Я вірю, що ми добровільно втілимо реформу децентралізації. Важливо не помилитися у виборі керівника. Рада, яка сьогодні відбудеться — повинна підвести підсумки. Ви сформуєте робочу групу, яка напрацює всі плани, проекти та пропозиції і представите його в області. Аби кожен бачив, хто, що і коли отримає: школи, дороги, освітлення. Я бажаю успішного та плідного засідання, адже район потужний та має міцних керівників», – такі дав настанови голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко.

Разом із засіданням Ради регіонального розвитку відбудуться громадські слухання з питання проекту районного бюджету на 2019 рік.

Участь у засідання беруть сільські та селищні голови, керівники ОТГ, депутати районної, селищних, сільських та обласної ради, ветерани органів місцевого самоврядування, керівники установ, служб та організацій району, структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних відомств центральних органів виконавчої влади, предстаники Громадської ради при райдержадміністрації та громадськість району.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні