У Луцьку завершили ремонтувати міст на Ковельській

6
6
У Луцьку завершили ремонтувати міст на Ковельській
На мосту по вулиці Ковельській у Луцьку завершили укладання вирівнюючого шару асфальту.

Після 21 години у четвер, 6 грудня, обіцяють пускати транспорт, - повідомив радник міського голови Ігор Поліщук у Фейсбуці.

"На роботи по ремонту мосту підрядник дає гарантію 10 років. Це перший випадок в Луцьку, коли на такі роботи дається така гарантія. І це означає те, що як мінімум 10 років місто більше не буде витрачати кошти на ремонт цього об'єкта", – зазначив посадовець.

"Протягом усього часу ремонту до нас зверталося багато мешканців щодо затягування часу виконання робіт, «фейсбук-експерти» заявляли, що міст можна відремонтувати за декілька тижнів, окремі «спеціалісти» в галузі ремонту мостів заявляли, що треба ремонтувати за декілька днів", - написав він.

"Однак є технологія і ДБН, які регламентують порядок виконання цих робіт, адже на мості не тільки вкладався асфальт, а й капітально ремонтувалися шви, а це - окрема історія. І те, що на об‘єкті були відсутні працівники – не означало, що нічого не робиться. Є чіткий строк застигання бетону на швах, після спливу якого можна вкладати асфальт", – зазначив Поліщук.

Він додав, що з настанням сприятливих погодних умов на тротуарній частині буде вкладено бруківку.
Теги: міст, луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ох і "крутий спеціаліст" той Поліщук! В усіх галузях народного господарства він "знавець". Так хочеться в мери.А до виборів,як до неба рачки. Та,як би ти не піарився,а мером тобі не бути!!! Ні харизми, ні тим більше парадигми,в тебе нема.Крапка.
Відповісти
Така сама технологія як і на потрісканому мості біля там-таму?
Відповісти
ЗакіНЧИЛИ?! Тільки що їхав ним - враження таке, що не вистачає верхього шару асфальту
Відповісти
Хех! Шви кажете? Так само вже розказували про те, що шви на рівненському мості зроблять.... " унікально зробили", кожного дня по цій унікальній технології їзджу...
Відповісти
Є відділ чи управління по будівництву, в.о. мера, заступники на крайній випадок, а до чого тут зі своїми "висновками-коментарами" радник? :) Ну це ж смішно! :)))
Відповісти
Якісно, з гарантією....А головне ШВИДКО як:))))))))))))))))))))))ці 3 місяці всі так вам дякували - передякували....що від тих подяк, боюсь, і пів року не протримається. І взагалі, а чому доріжки для пішоходів на мості не доробили. Якщо вже робите то робіть. Пішоходи , що не люди???? І взагалі , чому в місті не зважають на тротуари ???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні