Фронтмент «Фіолету» Сергій Колос писатиме нову книгу про Луцьк

0
1
Фронтмент «Фіолету» Сергій Колос писатиме нову книгу про Луцьк
У середу, 5 грудня, фронтмен гурту «Фіолет» Сергій Мартинюк презентував свій роман «Капітан Смуток» у книгарні «Є».

Дебют Мартинюка оцінили навіть найсуворіші критики. Як розповів Сергій, то найбільше його здивував відгук відомого письменника Юрія Винничука. За його словами, він вперше за останні кілька років написав схвальну рецензію на твір українського письменника.



«Оповідач історії, який не вимовить за весь роман жодного слова, вирушає зі своїм єдиним другом, котрий має дивне прізвисько невідомого походження – Пі, в мандри Україною. На цьому шляху героїв чекатимуть зустрічі з придорожніми повіями, підступними волоцюгами, ображеними на світ художниками, щойно посталими та згаслими зірками рок-н-роллу, матеріалізованими примарами минулого та містичними зблисками майбутнього. Загадкова мета вестиме героїв химерними лабіринтами їхніх власних сподівань, страхів та ілюзій, а справжній сенс цієї мандрівки вони осягнуть лише наприкінці дороги, що сама – наче заново прожите життя»,– йдеться у описі книги.

Сергій «Колос» Мартинюк також поділився планами на майбутнє і розповів, що вже є ідеї на нову книгу.

«Все рухається по мапі моїх життєвих пересувань. Як не дивно, друга книжка, яку я планую писати взимку, буде про Луцьк. Там основні герої саме звідси і багато, що буде пов’язано саме з цим містом. Дитинство це класно, але в Луцьку моя юність пройшла і відбулися усі основоположні події мого свідомого життя. Оминути Луцьк просто неможливо», – розповідає Колос.

Музикант провів у Луцьку свої студентські роки в ролі громадського діяча та творця андеграунду, тому, однозначно, саме це місце є одним із тих знакових в його житті, які формували цілісну особистість Сергія Мартинюка.

Хоч сьогодні він живе у Києві, та свою маленьку батьківщину не забуває.

У затишному залі книгарні «Є» зібралося чимало поціновувачів творчості Колоса, а книга «Капітан Смуток» і досі залишається в ТОПі української літератури. Модератором презентації був журналіст Анатолій Котлюк.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні