Розповіли, де у Луцьку зігрітися в сильні морози

0
-7
Розповіли, де у Луцьку зігрітися в сильні морози
У Луцьку організують пункти обігріву з їжею та гарячими напоями.

Про це йдеться в розпорядженні секретаря Луцької міської ради Григорія Пустовіта.

Під час низьких температур та несприятливих погодних умов зимового періоду лучани зможуть зігрітися у декількох пунктах обігріву, які планують облаштувати в місті.

Зокрема, стаціонарні пункти обігріву облаштують у приміщенні територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Луцька за адресою (вулиця Данила Галицького, 18).

Для осіб, які не мають постійного місця проживання дозволять грітися у приміщенні Волинського обласног благодійного фонду «Переображення» (вулиця Станіславського, 15 а).

На пунктах обігріву організують продукти харчування: чай, цукор, бутерброди та одноразовий посуд.

«У разі звернень громадян надавати їм можливість зігріватись в приміщеннях. Сприяти наданню гарячих напоїв та простої гарячої їжі для тих, хто потребує і звертається», – йдеться в проекті рішення.

Пункти обігріву працюватимуть лише з настанням зимових морозів (температура повітря протягом двох діб від –15оС і нижче).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні