У поліції прокоментували смертельну аварію під Луцьком. ВІДЕО

1
-2
У поліції прокоментували смертельну аварію під Луцьком. ВІДЕО
У поліції прокоментували аварію у Милушах Луцького району, де автомобіль «Фольксваген» збив на смерть чоловіка.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.

"Автомобіль "Фольксваген пасат" здійснив наїзд на 53-річного місцевого жителя, який перетинав проїжджу частину дороги у невстановленому місці. Від отриманих травм пішохід помер на місці дорожньо-транспортної пригоди", - каже завідувач сектору комунікації ГУ НП у Волинській області Віктор Гомоль.

Очевидці трагедії не на камеру запевняли: водій не винен, адже загиблий сам кинувся під колеса автомобіля.Вони кажуть, що напередодні трагедії чоловік випивав у місцевому магазині. У крові водія алкоголю не виявили.

"Слідчі за фактом летальної дорожньо-транспортної пригоди розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною другою ст. 286 ККУ. Йдеться про порушення правил дорожнього руху, які спричинили смерть потерпілого", - повідомив Віктор Гомоль.

Якщо суд визнає водія винним, йому загрожує від 3 до 8 років за ґратами.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хороший був чоловік!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні