Трампу не дали виголосити промову на похованні Буша-старшого

0
2
Трампу не дали виголосити промову на похованні Буша-старшого
Президент США Дональд Трамп став першим за 45 років очільником Білого дому, який не виголошуватиме жалобну промову на церемонії поховання свого попередника.

Про це пише "Радіо Свобода".

Це перший випадок з 1973 року. Чому Трампу не дали слова – не повідомляється.

Попри це, Трамп із дружиною Меланією візьме участь у церемонії поховання, який відбудеться об 11:00 за місцевим часом (18:00 за Києвом) 5 грудня.

Труну з тілом покійного екс-президента США перевезуть із Капітолію, де з Бушем-старшим прощалась громадськість, до Національного собору. Там вже відбудеться церемонія державного похорону. На ній виступить Джордж Буш-молодший – теж екс-президент США.

Далі тіло колишнього глави Білого дому повезуть до Г’юстона у штаті Техас, де 6 грудня поховають на території президентської бібліотеки, названої на його честь. До слова, там поховані його дружина Барбара і дочка Робін, яка померла від лейкемії в чотирирічному віці в 1953-му.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Помер екс-президент США Джордж Буш
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні