Охоронець луцького супермаркету закрив дитину в підсобці

4
-1
Охоронець луцького супермаркету закрив дитину в підсобці
У Луцьку на Театральному майдані у супермаркеті "7/23" охоронець зачинив неповнолітню дівчину у підсобці.

Про це пише Олексій Кушнєр на власній сторінці у "Фейсбуці".

Атовець розповідає, що обідав у супермаркеті і став свідком того, як неповнолітню дівчину закрили у підсобці.

"Біля мене стояли неповнолітні діти, телефонували своїм батькам і розповідали, що якийсь невідомий чоловік не у формі забрав їхню подругу у підсобне приміщення, бо ніби то вона «вкрала» у супермаркеті якусь річ".

"Я пішов в те приміщення, де чоловік та жінка ( не у формі, без будь яких розпізнавальних знаків) тримали цю дівчину і сказали, що уже зателефонували її батькам", - зазначає активіст.

Олексій Кушнєр викликав поліцію. Він каже, що зараз трапляється дуже багато випадків, коли охоронці супермаркетів порушують закон, обмежуючи права неповнолітніх.

"На жаль, поліцейські не захотіли проводити ніяких дій щодо охорони, не роз’яснили працівникам супермаркету, що вони вчинили не правильно та взагалі не побачили у діях охоронців ніяких ознаків правопорушень. Ніхто не відбирав ніяких пояснень. Просто пішли".

"Тобто, тепер щоразу коли чиясь дитина підпаде під підозру про вчинення крадіжки, якийсь дядько без ніяких представлень може забрати дитину до підсобного приміщення? Це взагалі як? А поліція не побачить у цьому нічого такого?", - йдеться в дописі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а в Ківерцях на вул . Соборності взагалі касири собі дозволяють неприпустиме!
одна касирша дихнула на іншу бо накурилась, та каже що є запах .. на що інша пішла до прилавку взяла пшикавку до рота попшикала і поставила назад! антисанітарія! свинство... на що адміністрація не зробила жодного зауваження.
Відповісти
Звільнити таких поліцейських щоб потім неможливо було їм працювати на відповідних посадах
Відповісти
Дайте мені координати цього магазинку
Відповісти
Хто стикався, той зрозуміє. Поліція робить усе, щоб до них звертався перший і останній раз. Іздять по місту, якби лякають злочинців. Так і швидкі, більше стали іздити по місту, лякають хвороби. Реформи.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні