Покарали волинянина, який вирізав дерева у заказнику

0
24
Покарали волинянина, який вирізав дерева у заказнику
Призначили покарання волинянину, який вирубав 15 грабів у лісовому заказнику.

Про це йдеться у вироку Володимир-Волинського міського суду Волинської області від 26 листопада, пише ІА "Волинські новини".

Під час судового засідання вдалося встановити, що протягом двох днів 29 та 31 жовтня цього року обвинувачений перебував у лісовому заказнику місцевого значення «Новосілки», який являється об'єктом природно-заповідного фонду, що розташований в межах землекористування ДП «Володимир-Волинське ЛМГ» Устилузького лісництва.

За допомогою бензопили чоловік зрізав 15 дерев породи граб звичайний. Своїми діями незаконний лісоруб завдав Зарічанській сільській об'єднаній територіальній громаді шкоду на загальну суму 13 тисяч 506 грн. У подальшому чоловік на автомобілі Volksswagen Transport вивіз зрізані колоди з місця порубки.

Під час досудового розслідування обвинувачений уклав із прокурором угоду про визнання винуватості.

Взявши до уваги всі обставини, суд визнав чоловіка винним та призначив покарання у виді штрафу в розмірі 310 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 5270 гривень.

Чоловік завдав шкоди на 13,5 тис. грн, оштрафували лише на 5 тисяч 270 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
24

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні