«Романтичні історії, роль психолога та любов до роботи», – бармен «Карабасу Барабасу» розповів про специфіку роботи*

1
4
«Романтичні історії, роль психолога та любов до роботи», – бармен «Карабасу Барабасу» розповів про специфіку роботи*
Незабаром броварня «Карабас Барабас» відсвяткує п’яту річницю. Тож ми вирішили познайомити вас з людьми, які працюють у закладі від заснування.

Постійні відвідувачі броварні «Карабас Барабас» добре знають Віталія Шубака, адже ось уже п’ять років від працює за барною стійкою. Розповідає, що коли почули про відкриття броварні, то з друзями вирішили прийти на співбесіду.

«Спочатку було страшнувато, адже заклад такого масштабу відкривався вперше», - додає він, адже триста посадкових місць – це величезна кількість гостей й усім потрібно догодити.

Тоді ніхто не усвідомлював який це обсяг роботи. Стільки людей одночасно, особливо на вечірках, чи концертах – це щось. Відповідно працювати потрібно було в рази швидше, ніж на попередній роботі», - каже Віталій. Та колектив швидко зрозумів, що до чого й під лаштувався.

«Ще одна цікава новинка – це контактна барна стійка. Тут ти не просто подаєш напої. Деякі коктейлі – це ціле шоу, а дехто з відвідувачів хоче не лише випити, а й поспілкуватися. Ти вислуховуєш усіх, пробуєш дати пораду. Починаєш «відпрацьовувати» психологом», - сміється бармен.

Зрозуміло, що додається роботи під час великих концертів. Так, аби дійти з однієї частини стійки до іншої потрібно пройти «під сценою». «Тут тобі ніякий тренажерний зал не потрібен, усе на роботі дається», - додає Віталій. Однак саме такі події чоловік любить найбільше. Зізнається, що в захваті був від концерту Олега Скрипки, «Табула Раси» та Дзідзьо. «Я люблю живі виступи, та й атмосфера у нас тоді зовсім інша. До того ж квитки у нас чи не найдешевші на такі події», - ділиться спостереженнями «старожил» броварні «Карабас Барабас».

Звичайно, були й доволі цікаві випадки під час роботи. З усмішкою згадує таку собі love story, коли молодих людей поєднав «Злотий ключик».

«Я робив цей фірмовий шоу-коктейль для дівчини, яка сиділа за барною стійкою. В цей час підійшов хлопець і замовив теж саме. Ми почали вже втрьох спілкуватися, потім вони розговорилися вдвох. За кілька місяців той чоловік прийшов, подякував за це знайомство. А незабаром вони одружилися», - розповідає Віталій Шубак. Каже, що за п’ять років таких історій вже чимало, адже часто у «Карабасі Барабасі» й освідчення роблять.

На запитання, чи за п’ять років не думав, щось змінити у житті і піти у інших заклад сміється, й каже, що кращого у Луцьку немає.

«У нас дуже дружній колектив, мені здається, що це – чи не найголовніше в роботі. І я дійсно люблю «Карабас Барабас», а навіщо залишати те, що любиш?», - резюмує він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ніколи не був і не піду в козлюрині заклади
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні