На Волині розвалюється об’єкт, в який вкладає гроші Світовий банк

3
4
На Волині розвалюється об’єкт, в який вкладає гроші Світовий банк
У Ковелі розвалюється об’єкт, в який вкладає гроші Світовий банк. Місцева влада стривожена ситуацією навколо запланованої реконструкції.

На щотижневій апаратній нараді ковельський міський голова Олег Кіндер жалкував, що під час недавнього робочого візиту до Ковеля голови Волинської облдержадміністрації Олександра Савченка він не встиг показати центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю, і в той же час висловив стурбованість іншим об’єктом, - інформує Район.Ковель.

«Показали тільки наш об’єкт, який має будуватися за гроші Світового банку, і який вже дорозвалюється. Я задав питання: яка його доля, яка доля проектів Світового банку? Бо в нас об’єкти, я не знаю… Нам якнайшвидше потрібно, щоб зайшли туди підрядники. Наскільки я знаю, конкурси повигравали якісь вінницькі фірми, тому ми не маємо кінцевого результату по цих об’єктах», – мовив Олег Олексійович.

Читайте також: У Луцьку показали найсучасніший ангіограф в Україні
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вінницькі "рулять" як свого часу донецькі і ви хочете, щоб в Україні лад був?
Відповісти
- а це значить брехня, розруха, війна
Відповісти
На весну з України буде руїна
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні