На Волинь надійшли понад 40 мільйонів гривень субвенції з держбюджету

0
1
На Волинь надійшли понад 40 мільйонів гривень субвенції з держбюджету
На Волинь надійшли понад 40 мільйонів гривень субвенції з державного бюджету, які мають бути спрямовані на здійснення заходів соціально-економічного розвитку краю.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії облради з питань бюджету, фінансів та цінової політики.

"Відповідно, потрібно завести ці гроші в бюджет і передбачити співфінансування. Таким чином ми в даний час передбачили співфінансування. І до кінця року, я надіюся, що ці кошти будуть використані. Всі інші кошти перерозподілять в межах власних ресурсів", - каже начальник головного управління фінансів Волинської ОДА Ігор Никитюк.

Перерозполілили і залишок попередньої субвенції по соцеконому, який не використали.

Майже три мільйони гривень мають спрямувати на заклади обласної комунальної власності.

З них 1,7 мільйона гривень планують виділити на утеплення стін обласного геріатричного будинку.

Трішки більше мільйона гривень отримають заклади освіти. За них придбачють декілька комп'ютерних класів, спортивних майданчиків. Ще сто тисяч віддадуть охороні здоров'я. Їх профільне управління спрямує на утеплення фасаду та заміну вікон у обласному дитячому протитуберкульозному санаторії, що в Згоранах.

Усе це лише попередньо узгодила постійна профільна комісія обласної ради. А затвердять під час наступної чергової сесії.

На початок грудня перевиконання обласного бюджету становить менше трьох відсотків. Це - 17 мільйонів гривень. За словами головного фінансиста області, грошей на захищені статті вистачає.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні