У «Ягодині» викрили схему пропуску вантажівок поза чергою. ФОТО

3
13
У «Ягодині» викрили схему пропуску вантажівок поза чергою. ФОТО
У пункті пропуску «Ягодин» викрили схему надавання переваг водіям вантажних автомобілів у позачерговому в’їзді до пункту пропуску за грошову винагороду.

Про це інформують у Держприкордонслужбі.

За участю спецпідрозділу ДОЗОР затримано інспектора прикордонної служби відділу прикордонної служби «Римачі» Луцького прикордонного загону зі спільником, громадянином України, під час вимагання та одержання від водія неправомірної вигоди.

Варто зазначити, що попередньо складом міжвідомчої групи було здійснено документування дій зловмисників у декількох аналогічних епізодах.

Крім цього, під час особистих обшуків та за місцем проживання у цивільної особи та військовослужбовця Держприкордонслужби виявлено та вилучено чималу суму грошових коштів як у національних грошових одиницях, так і в іноземній валюті. Наразі фігурантів справи затримано, проводяться першочергові слідчі дії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
прізвища взяточкиків?
Відповісти
Ця схема на ягодині працює десятиліттями, на легковому коридорі теж...
Відповісти
Не можна радуватись бо то горе. Але добре. Бо все у вас митники п..си а всі кругом шоколадні
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні