Буклети, газети й намети: кого з охочих стати Президентом піарять у Луцьку

6
1
Буклети, газети й намети: кого з охочих стати Президентом піарять у Луцьку
П'ять політичних партій вже активно поширюють друковані партійні видання, які містять іміджеві публікації про потенційний кандидатів у Президенти України.

Про це свідчать результати моніторингу дочасної активності імовірних кандидатів у Президенти, які здійснила Громадянська мережа ОПОРА.

Протягом осені представники ОПОРИ звернули увагу на активізацію політичних сил на Волині шляхом встановлення інформаційних наметів з символікою партій та поширення через них власних друкованих видань. Таку форму передвиборної активності використовували чотири політсили, ще дві – також поширювали партійні газети серед мешканців через поштові скриньки.

Зокрема, у Луцьку було зафіксовано розгортання наметів політичних сил «Громадський рух «Народний контроль», «УКРОП» і «Громадянська позиція», а у смт. Стара Вижівка – «Народного фронту», а також один намет, який можна співвідносити з потенційною кандидаткою у Президенти Юлії Тимошенко.




Із наметів перехожим роздавали друковану продукцію – партійні газети та інформаційні брошури. Натомість, через поштові скриньки партійні газети поширювали в області представники партій «Об’єднання «Самопоміч» і ВО «Батьківщина».

Так, наприклад, першу шпальту Всеукраїнської газети політичної партії «Громадянська позиція» за жовтень, яку роздавали з намету у Луцьку, займає стаття «Соціологи: Анатолій Гриценко – беззаперечний переможець другого туру». Всередині розміщені матеріали: «Чому люди довіряють Гриценку?» та «Пріоритети роботи».



У №20 газети політичної партії «Об’єднання «Самопоміч» від 13 жовтня на першій сторінці розміщена стаття під назвою: «Йду вперед, щоб будувати Україну. Чому Андрій Садовий вирішив брати участь у виборах Президента». Також тут можна побачити інтерв’ю депутатів Луцькради від «Самопомочі» Юлії Вусенко, Алли Надточій та Миколи Собуцького.



Крім того, у №21 від 27 жовтня розворот газети цієї ж політичної сили займає публікація: «Як перемогти у війні. Андрій Садовий на Львівському безпековому форумі назвав чотири битви, які потрібно виграти, аби перемогти у війні за незалежність». Всередині міститься публікація про зустріч політика зі студентами, особливості фінансування програми «теплих кредитів», інтерв’ю із дружиною політика Катериною Кіт-Садовою тощо.

У газеті партії «УКРОП» №6 за вересень першу шпальту займає стаття «Остання осінь. На порозі великих змін». Окрім того, всередині розміщені публікації із відомими на Волині членами партії – два інтерв’ю з головою Волинської обласної ради Ігорем Палицею, а також із нардепами Іриною Констанкевич і Тарасом Батенком, депутатом Волиньради В’ячеславом Рубльовим та потенційним кандидатом в Президенти Олександром Шевченком.



У газеті «Громадського руху «Народний контроль» за листопад 2018 року на першій шпальті розмістили новину про те, що Дмитро Добродомов йде у Президенти, а також звернення політика до українців на з’їзді «Народного контролю». Далі у газеті розміщенні повідомлення зі з’їзду, заяви членів політради партії чи членів однойменної депутатської групи.



Крім того, не використовуючи партійних наметів, друковане видання поширює серед мешканців партія ВО «Батьківщина». На першій сторінці партійної газети «Батьківщина Волині» №3 (5) за вересень 2018 року розміщена велика публікація «Юлія Тимошенко: Міняти треба не гривні, а владу». Окрім того, у газеті – низка публікацій, де згадують обласних партійців (Валерія Бондарука та Андрія Козюру), а також розміщені матеріали: «У Ковелі партійці вишивали сорочки Кобзареві», «У Рожищі наш депутат підтримує місцевих волейболістів» та публікації про те, як партійці на Любомльщині заохочують молодь до здорового способу життя.



Оскільки виборча кампанія офіційно ще не стартувала, такі матеріали не можуть вважатися передвиборчою агітацією. Офіційно виборча кампанія розпочнеться 31 грудня цього року, а вибори Президента України відбудуться 31 березня 2019 року.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На сьогоднішньому етапі розбудови України,тільки ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ АНАТОЛІЙ СТЕПАНОВИЧ ГРИЦЕНКО виведе на якісно новий розвиток держави:розвиток економіки,проведення реформ,боротьбу з корупцією і т.д.А на сьогоднішній день найважливішим є____НАЦІОНАЛЬНА БЕЗПЕКА!!!! Тільки СТРАТЕГ в цій сфері,а це знову АНАТОЛІЙ СТЕПАНОВИЧ ГРИЦЕНКО,який має великий фаховий досвід,може забезпечити нам мирне життя і світле майбутнє наших дітей і внуків.Вірю в мудрість українського народу,що на цей раз,зневага,зневіра,легковажність,помилка,нам буде коштувати дуже дорого.Думайте,час ще є.
Відповісти
той що розпродував армію... і жінка його є українофобкою.
Відповісти
дідо,факти є? Нема! А це вже стаття Кримінального кодексу!.За наклеп.Зрозумів? Не знання законів не звільняє від відповідальності. Пояснюю для тебе і таких демагогів,як ти.Ні один міністр оборони, до А.Гриценка,ні А.Гриценко,ні після А.Гриценка,не продавав і не продає військової техніки і озброєння.Продає військову техніку і озброєння виключно Кабінет міністрів! ПОСТАНОВОЮ!!! Передай таким,як ти.
Відповісти
Тільки жінка спасе Україну! Майбутнє України з ЮВТ!
Відповісти
ЗМІНЮВАТИ ПОТРІБНО ВСЕ-ВІКТОР ВАСИЛЬОВИЧ ЧУМАК-кандидат в президенти України.
Відповісти
І так БУДЕ!
Дії:
1- введення смертної кари до президента і міністрів, якщо за час каденції рівень життя українців занепав
2- депутатів буде 30! Кожен має надати ЦИФРОВУ програму розвитку. Зарплата- мільйон гривень, на руки- 20 тис. Решта на гривневумкарту нацбанка. Виконав ЦИФРОВІ зобов‘язання, отримав все, ні- пожиттєво відсторонений від керівних держпосад!
3- усі енергетичні напрямки мають бути державними і для населення країни по мінімальній ціні! Хоче Ахметов газ з Росії, нехай сам і домовляється БЕЗ ДЕРЖГАРАНТІЙ!
4- хто більше заробляє той НЕ ПЛАТИТИМЕ БІЛЬШЕ податків! ПДВ не більше 7%!
5- стратегія України бачити в інших країнах Партнерів та Друзів, а хто бачить в нас сировинно- людський придаток, той в сторону!
6- вищі керівні держпосади мають займати УКРАЇНЦІ як мінімум в другому поколінні!
7- стимулювання ЯКІСНОЇ народжуваності, а не кількісної!
8- безпечне і доступне авто- норма!
9- зміна Правил ДР, де відповідальність за порушення ПДР однакова для УСІХ учасників руху!
10- освітня Поограма вчитиме людей Мислити, Розвиватись, розуміти психологію людини, пагубні стадні інстинкти. Кожен повинен розуміти СВОЮ ОСОБЛИВУ ЗНАЧИМІСТЬ, і не йти на поводу массам
11- вбивці, садисти, злочинці державного масштабу, повинні знати, що смертна кара каснеться й їх
12- зняття монополії на виробництво алкоголю, цигарок!
13- податкове навантаження на підприємства знизити в 2-3 рази
14- за безготівкове користуваття коштами - зменшення податкового навантаження
15- створення ДЕРЖАВНОГО телеканалу, каналів розвитку людини та суспільства
16- заробляй на усьому, якщо це не вбиває та не калічить
17- запропонуйте свої пункти Програми, і щотижня будемо їх обговорювати на телеканалі, і відповідно впроваджувати
18- усі внутрішні та міжнародні КОЛУАРНІ переговори мають стати ВІДКРИТИМИ
20- хто працює ТОЙ ЖИВЕ. Зто більше працює, той КРАЩЕ живе! І це не причина бути комусь винним!
21- медицина СТРАХОВА (+соціальна) з ВІДКРИТИМ доступом до фінансової частини.
22- силові структури працюють не на РОЗКРИТТЯ, а на ЯКІСТЬ РОЗКРИТТЯ! Кожен з них повинен усвідомлювати, що від ДЛЯ ЛЮДЕЙ, а не люди для нього!
23- тюремні заключення КАТЕГОРИЧНО МІНІМІЗУВАТИ в напрямках: ДТП, фінансової сфери недержавних махінацій, свободи слова, ін.
24- ...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні