Луцька цілителька лікує від депресії, безсоння, алкоголізму і безпліддя

19
4
Луцька цілителька лікує  від депресії, безсоння, алкоголізму і безпліддя
Луцька цілителька Лідія Сас лікує від безпліддя, алкоголізму, депресії, безсоння, а її ліки передають жінкам, які виїхали на заробітки.

Спочатку Лідія діагностувала та лікувала рідних і знайомих, але потім коло пацієнтів стало збільшуватися, пише газета "Волинь".

І вже в дорослому віці жінка зрозуміла, що дані Богом здібності потрібно розвивати, адже вона відповідає за здоров’я і життя своїх пацієнтів. Інтерес до нетрадиційної медицини спонукав учитися. Уже маючи трьох дітей, Лідія Антонівна закінчила курси біоенергетики в Києві, факультет фізичної реабілітації в одному з вишів Луцька. Не соромиться й досі звертатися за консультацією, коли є в тому потреба, до сина, який працює лікарем. Уже й онука здобуває вищу медичну освіту й може дати слушну пораду бабусі, яка поділилася з нею «генами цілительства».

Лідія Сас каже, що добре піддаються її лікуванню депресії, безсоння, алкоголізм, безпліддя, виразки шлунка, 12-палої кишки, шкіри, ендокринні захворювання та інші недуги.

Років два тому в Лідії Антонівни на прийомі я зустріла жителя Мілана. Синьйор Вітторіо Антоніотті разом із дружиною Тетяною мав змогу лікуватися в Італії, але вважав, що в тих випадках, коли аптечні препарати можна замінити фітотерапією, методами народної медицини, — ​цим варто скористатися.

— Я переніс складне кардіохірургічне втручання, зокрема шунтування серця. Маю також захворювання судин ніг. Тому час від часу доводиться підліковуватися і в Мілані, і в Луцьку. Мушу визнати, коли дружина вперше привела мене до синьйори Лідії, я сумнівався. Але як відчув, що мені стає легше, то ці сумніви відпали, — ​зізнався італійський пацієнт Лідії Антонівни.

А від пані Тетяни ми довідалися, що ліки, які виготовляє цілителька, передають багатьом волинянкам-заробітчанкам. На перших порах, коли жінки не мають офіційного дозволу на проживання в Італії, їм недоступні медичні послуги. І в аптеках без рецепта придбати необхідні ліки неможливо. Тому й чекають наші землячки передач із дому.

У Луцьку також доводилося чути чимало історій про те, як жінка рятувала життя хворим своїм даром діагностувати недуги. Був випадок, коли до пані Лідії привезли дитину, батьки думали, що у неї болить голова через протяг. А цілителька запідозрила пухлину головного мозку. За її порадою рідні повезли дівчинку до Києва. Онкологи там підтвердили діагноз, вчасно прооперували, і все закінчилося добре.

— Часто подружні пари звертаються, в яких довго нема дітей. Потім приїжджають уже з малечею, — ​радіє за таких пацієнтів Лідія Антонівна, зізнаючись, що тримає на такий випадок цукерки та печиво, аби в новонароджених доля була солодкою. А загалом у Лідії Сас цих «похресників» не одна сотня.

І на масаж завжди багато людей приходить. Кажуть, пані Лідія наче бачить руками, де потрібне її втручання. Особливим попитом користується медовий масаж, який відновлює нормальну роботу суглобів, допомагає при артрозі, радикуліті, остеохондрозі, а також позбутися целюліту. А дехто каже, що навіть не торкаючись тіла, цілителька полегшує біль.

— Іноді достатньо зняти з людини негативну енергію, провести корекцію біополя — ​і стає легше. Накладу руки, прочитаю молитви — ​і хворий відчуває в собі зміни. Якщо дав мені Бог такий дар, значить, треба його застосовувати, розвивати, — ​переконана Лідія Сас.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Добрий день а де приймає, і чи є номер телефону.
Відповісти
В якому столітті живемо, панове? Чи читають про це "лікування" лікарі? Якщо так, то нехай прокоментують цю "цілительку".
Відповісти
050-556-48-04. приймає по вул.декабристів.її будинок навпроти музичної школи
Відповісти
шахрайка вона,на людській біді гроші заробляє!
запитайте де вона бере бабло ,хати за що будує!!!
люди змилуйтесь не ведіться!!
це просто реклама!
Відповісти
До 1991 року вона торгувала квасом з бочки на зупинці "Школа №18". Я цікавився її "лікуванням" і приходив по вказаній адресі. Давно, років зо 15 тому. В брудній веранді недобудованого будинку сиділи кілька молодих жінок і чекали на "прийом" цієї шахрайки. Прикинувся хворим, "безплідним", кажу, що жінка проганяє з дому. Завязалась розмова. Дівчата виявились з глибокого полісся, які вишкребли своїх дітей шляхом аборту, а тепер приїхали (вибачте), зцілюватись. Пізно, Сара, пити боржомі. Ось переважно на кому наживається ця (вибачте) цілителька.
Відповісти
Я лікар і в шоці від цієї писанини. Звичайна аферистка, дивує, що наші люди ведуться.
Відповісти
Люди, я розумію як вам заздрісно, але ж навіщо робити з неї шахрайку? Якби вона була такою по вашим словам, в неї б переважала більша частина негативних відгуків, до неї би ніхто не приходив. Вона реально допомагає людям, і про це є багато статей з іноземними гостями і лучанами. Дебіли, візьміться за розум і краще лікуйте свою тупість, а не розповсюджуйте брехливі коментарі.
Відповісти
З неї така цілителька,як з мене балерина(
Відповісти
- йти до неї, те саме що вірити попу, видуманому богу, депутатам, міністрам і Порошенку! Якщо крім віри у вас нічого не залишилось, то ВИ ТУПІ ЛЕДАРІ, у яких замість мізків полова!
Відповісти
в неї з сином років 8 тому. Хліба, яєць купили як було сказано, хліб відправився в купу хліба в мягкому кріслі ( з ним вона нічого не робила),яйця била- шептала, вердикт - пороблено на смерть, в мертву воду вступив і т.д. Може й вступив, бо хворіє по сьогоднішній день.....
Відповісти
Особисто я їздила до неї,правда це було давно років з 8тому.не могла завагітніти.короче вивизла до неї кучу грошей,а потім зхаменулась,бо результату було ноль.і хто зна скільки ще треба було до неї їздити.шахрайкааааа
Відповісти
Шахрайка, якщо вам не має куди діти гроші Вам до цієї паночки. Викачка грошей. Такого срачу де вона приймає ще не бачила. Там ікони висять, а повсюди грязюка, хліб валяється. Меле що попало.
Відповісти
Завали с*ука, слідкуй краще за собою. Не подобається щось, не пиши того, чого не знаєш. Вона знайшла тіло хлопчика, якого шукало усе місто не знаючи родини і всієї їхньої ситуації.
Дебілка, абасновуй за свій гнилий тупий базар.
Відповісти
Консультирую по вопросам психологии с 2014 года! Постоянно прохожу повышение квалификации, пишу статьи.
На моем счету уже десятки довольных клиентов! Веду каждого клиента до результата!Решу любую вашу проблему.
За консультацией или для связи вы можете обратиться по следующим адресам:
https://www.b17.ru/barushnikova_psy/
https://vk.com/id564518815
Відповісти
Не ведіться. Шахрайка.Викачує гроші Минайте її десятою дорогою.Переконався на власному гіркому досвіді
Відповісти
Тупий піздун. В неї ніколи в житті такі Стаси підараси як ти, не приходили, особисто запитував.
Якщо сміливий, прийди за її адресою, і скажи їй це в обличчя.
Уйобок
Відповісти
Крутой заработок без вложений,первые деньги уже сегодня!
https://vk.cc/c3Rmmr
Відповісти
Хочу порекомендувати провидицю і людину,яка має дар Галину.
Вона допомогла мені розібратись із безсонницею також предсказала на катах таро майбутнє ,та дала мудрі і доцільні поради. Дякую їй за це,залишаю номер телефону 0 (93) 226 19 77
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні