Відомо, чи будуть на Волині «євробляхи» через 180 днів

1
-3
Відомо, чи будуть на Волині «євробляхи» через 180 днів
Народний депутат України Ігор Лапін вважає, що закони, які офіційно заборонили ввозити на територію України авто на закордонній реєстрації, якщо не сплачено ввізне мито та грошову заставу, здатні вирішити проблему «євроблях», але не задовольняють людей.

Про це він сказав у п'ятницю, 30 листопада, в прямому ефірі суспільно-політичного ток-шоу Волині «Протилежний погляд Live», – пише «Конкурент».

«Через 180 днів в Україні не залишиться жодної євробляхи, всі вони будуть зареєстровані», – зазначив нардеп.

Лапін пригадав, що автомобілі на іноземній реєстрації безперешкодно почали ввозити в Україну у 2014 році для потреб військових в зоні АТО. Проте, на його думку, користуватися такою можливістю почали ділки. Таким чином, депутат переконаний, що нові закони повинні захищати людей, які не користувалися схемами.

«Спочатку потрібно знизити податкове навантаження, а потім має бути пригнаний автомобіль. А в нас нагнали за лівими документами «блях», а потім почали вимагати закон під себе», – резюмував політик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
були і будуть як і наші корупціонери це одне ціле
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні