Засуджено нелюда, який систематично гвалтував маленьку падчерку

1
7
Засуджено нелюда, який систематично гвалтував маленьку падчерку
Охтирська прокуратура скерувала до суду справу стосовно 65-річного жителя Сумського району, який систематично розбещував свою неповнолітню падчерку.

Дівчинці було лише 9 місяців, коли обвинувачений почав проживати разом із її матір’ю. Коли дівчинці виповнилось 11 років, то вітчим почав розбещувати її та вчиняти інші розпусні дії. Це тривало впродовж декількох років, - інформує прес-служба прокуратури Сумської області.

Як повідомив прокурор Охтирської місцевої прокуратури Сергій Жмурко, одного разу вітчим у стані алкогольного сп’яніння побив дружину та дівчинку, а потім вигнав їх з будинку. Цей факт став відомий односельцям, після чого з дівчинкою в присутності шкільного практичного психолога поспілкувались співробітники поліції. Дитина показала синці та зважилась розповісти жахливу правду.

Рішенням суду першої станції чоловіка визнано винним за ч. 2 ст. 156 (розбещення малолітніх) та ч. 2 і 3 ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) КК України та засуджено до 12 років позбавлення волі.

Читайте також: Бив до втрати свідомості: на Волині судили підлітка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А коли ти хто гвалтує усю Україну?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні