Батьки «лікували» смертельно хвору доньку молитвами

0
1
Батьки «лікували» смертельно хвору доньку молитвами
У США в штаті Айдахо батьки, які відносять себе до мормонів, «лікували» смертельно хвору доньку молитвами, що ускладнило стан дівчини.

Про це повідомляє «Independent», - пише 24 канал.

Дівчині поставили діагноз порок серця. Їй потрібно було зробити операцію ще в ранньому віці. Інакше в дорослому житті проблеми з серцем будуть набагато серйозніші.

Її батьки знали про хворобу, але нічого не робили, щоб вилікувати доньку. Їхня віра забороняє будь-яке оперативне втручання в тіло людини. Замість цього батьки «лікували» дитини молитвами, травами і марними обрядами. Звичайно, це на хворобу ніяк не вплинуло.

Коли дівчина стала повнолітньою, відразу почала своє лікування, але медики змогли лише полегшити її стан. Разом зі своїми старшими братами вона вирішила подати до суду на батьків. Однак в штаті Айдахо закон дозволяв батькам відмовитися від лікування дітей з релігійних міркувань. Саме тому притягнути до відповідальності їх не вдалося.

Читайте також: Супрун закликала не ігнорувати щеплення від смертельно небезпечної хвороби
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні