Волинський електрик проламав череп матері сокирою: суд повідомив деталі

0
-4
Волинський електрик проламав череп матері сокирою: суд повідомив деталі
Суд повідомив деталі страшного злочину.

У Камені-Каширському у квітні цього року 28-річний чоловік вдарив матір обухом сокири в голову, внаслідок чого спричинив жінці відкриту черепно-мозкову травму, повідомляє «ВолиньPost».

Ратнівський районний суд виніс чоловікові вирок, який оприлюднили на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень.

У вироку суд повідомив чимало моторошних деталей злочину.

Відомо, що чоловік, якого судили, працює електромонтером Камінь-Каширської філії ПрАТ «Волиньобленерго».

Трагедія сталася 19 квітня приблизно о 7 годині ранку, коли мати намагалася збудити сина, який ще був напідпитку після весільного чаркування, на роботу.

За його словами, мати обливала його водою, дряпала руками обличчя. Але вставати з ліжка він не хотів, оскільки погано почувався. Раптом він почув звук, а, відкривши очі, побачив, що матір тримає в руках сокиру. Вставши з дивану, син вихопив з її рук сокиру, штовхнув на диван та вдарив обухом по голові.

Далі ж чоловік покликав родичів, а до їхнього приходу намагався надати матері першу медичну допомогу.

У суді, до того ж, обвинувачений розповів, що його мати зловживала алкоголем та у 2014 році возив її на лікування. Сам конфлікт назрівав давно, оскільки мати часто брала гроші, зароблені ним та відкладені для утримання її та бабусі, без дозволу.

Чоловік у суді зізнався, що напередодні ввечері пив горілку. Ще до вживання спиртного того ж дня він помітив велику нестачу коштів, через це виникла сварка.

Родичі та знайомі чоловіка у суді розповіли, що мати часто провокувала конфлікти з сином, який забезпечував її та бабусю похилого віку. Більше того, навіть після скоєного син віддав родичам банківську картку, аби вони знімали з неї гроші, необхідні для лікування матері.

Свідки зауважували, що обвинувачений, на відміну від його матері, не зловживав спиртним і часто шукав додаткові шляхи заробітку.

Колектив обвинуваченого написав лист-звернення, у якому розповів, що чоловік зарекомендував себе сумліннім та відповідальним працівником. Він уважний до людей, тактовний.

Зрештою, суд призначив чоловікові покарання – 5 років «умовно».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні