--> Назвали організатора акції протесту на міжнародному пункті пропуску «Ягодин» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Назвали організатора акції протесту на міжнародному пункті пропуску «Ягодин»

7
-2
Назвали організатора акції протесту на міжнародному пункті пропуску «Ягодин»
Голову громадської організації "Автомайдан Волинь" Сергія Поху назвали організатором акції протесту на "Ягодині".

Про це стало відомо у п'ятницю, 30 листопада, в прямому ефірі суспільно-політичного ток-шоу Волині "Протилежний погляд Live", - інформує Конкурент.

Нагадаємо, нещодавно на пункті пропуску «Ягодин» Волинської митниці сотні людей влаштували протест, під час якого перекрили дорогу.

Зі слів протестувальника Богдана Усика (який є помічником депутата Луцької міської ради Миколи Собуцького) саме Сергій Поха згуртував людей та "сказав" їхати до "Ягодину". Богдан зазначив, що люди прийшли протестувати не тільки через невдоволення новоприйнятими законами по розмитненню, але й через підняття тарифів та загальне погіршення рівня життя в Україні.

Він додав, що протест не був дієвим, оскільки не було лідера та згуртованості серед людей, а ближче до розблокування пунктів пропуску, залишився "не дуже приємний контингент", який, зі слів активіста, "випивав".

Своєю чергою, лідер "Громадянської позиції" на Волині Сергій Чуріков зазначив, що перекривання доріг – поганий спосіб протесту, оскільки він приносить дискомфорт пересічним українцям, а не тим особам, які ініціювали прийняття нового закону.

Окрім цього, очільник "Блоку Петра Порошенка: "Солідарність" у Волинській області Іван Мирка додав, що проблема "євроблях" виникла багато в чому через те, що автомобілями на іноземній реєстрації, окрім порядних людей, користувалися громадяни з "не дуже чесними видами діяльності".

"Вони "човниками" туди возили цигарки, а сюди продукти", – резюмував він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якось написано не зрозуміло організував, протест не був дієвий бо не було лідера.. Ах ха ха.. Так організував хто???Ви хоч там дивитесь що пишите?
Відповісти
- нехай тікає подалі. Бо напаскудив зверхом!(
Відповісти
Хто назвав? Один Богдан Усик?! Просто смішно)))
Відповісти
О, тепер є до кого пред'являти позов про відшкодування збитків! І до АЄС також.
Відповісти
Хто Поха?
Та він 3+3 не розв'яже, без гугл-довідника речення без помилок не напише....
Ви що?
Він може тільки всіх покликати, при цьому чужим прізвищем прикритись!
Брехло - було, брехло - є, брехлом - лишиться;)
Відповісти
Поха пішов в батька. Гени!!! Картяр, бабник, бездар.
Відповісти
Якась херня, а не новина, написана якоюсь самооборонівською політтехнологшею, чи, таким же незграбним піарщиком Похи. Акція ж- всетаможенна. Євробляхи ж придумав хтось з нардепів, навіть передача про його кришування цієї афери була. Десь, не поділився з нашим монополоолігархом презіком, або той зажадав усю схему підім'яти, як увесь бізнес в Україні, під себе... То до чого тут Похи? Нардеп-криша дав коману "фас", а моноолігарх-презік - "ату". А ця стаття- дурня, для дурних.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні