«Їх розмазали, як дурнуватих двієчників», – активіст про провал Луцькради у Києві

4
5
«Їх розмазали, як дурнуватих двієчників», –  активіст про провал Луцькради у Києві
Активіст Ігор Левчук розповів, як вирішувалось питання затвердження історико-архітектурного плану Луцька.

Про це він пише у групі спільноті "Збережемо древній Лучеськ" у "Фейсбуці".

Ігор Левчук зазначає, що він повернувся з Києва, де проводилась Науково-методична рада з питань охорони культурної спадщини Мінкультури. На ній розглядали питання затвердження історико-архітектурного плану міста.

"Плану, який місцеві напівграмотні "рєшали" перетворили в справжній символ повної професійної деградації та нахабної безкарної корупції. Сьогодні вирішувалось питання майбутнього нашого Державного історико-культурного заповідника", – пише активіст.

"Заповідника, який зусиллями убогого троневича, дупутата козюри, радниці мар'яни та інших забудовників та не лучан, намагались взагалі стерти з мапи Луцька. Не вийшло. Такого позорища стіни Мінкульту давно не пам'ятають. Це було щось. Повна некомпетентність, відверта тупість та повне невігластво делегації "представників влади міста", що було відмічено майже всіма членами ради, наштовхнулись нарешті на справжню професійність. Їх розмазали як дурнуватих двієчників", – зазначає в дописі Ігор Левчук.

"Наші" чинуші виглядали повними даунами, брехунами та нездарами, якими вони і є насправді", – пише користувач.

"Це була ганьба на всю Україну. Все це було і офіційно відображено поважною радою в своєму рішенні-вердикті", – йдеться у дописі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще один мінус в рейтинг "очільникам" міста.
Відповісти
Всю цю банду на чолі з Пустоцвітом на нари
Відповісти
А чому ж такі ідіоти поїхали в Київ? Щоб зайвий раз підкреслити, що в луцькій міськраді владу захопило одне сміття?
Відповісти
не звертайте увагу на левчука, який топить за історико-культурного заповідника, а сам тримає біля хати срач і зарослі як останній бомж)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні