Багатодітна мама виграла смартфон в акції «Волиньгазу»*

0
1
Багатодітна мама виграла смартфон в акції «Волиньгазу»*
Жителька с.Мала Глуша одного з найменш газифікованих районів Волині - Любешівського Марія Хомик - переможець акції "Зареєструйся в "Особистому кабінеті" на сайті 104.ua - вигравай смартфон!"

Акцію організувала компанія "Волиньгаз" для своїх клієнтів - користувачів природного газу. Вона тривала з 8 до 22 листопада цього року.

Найактивнішими учасниками акції виявились жителі міст Луцька, Нововолинська та Ковеля, Ківерцівського та Ратнівського районів. Участь в акції взяло майже 600 волинян. Сучасним сервісом «Особистий кабінет» на сайті 104.ua. користуються майже 40 тис. споживачів природного газу Волині. В порівнянні з аналогічним періодом минулого року кількість користувачів зросла на 42 %.

З місцевої районки "Нове життя" мама трьох діток дізналася про акцію від газової компанії. Листоноша приніс газету до хати в четвер, 15 листопада. Пані Марія одразу й вирішила зареєструватись на сайті 104.ua.

Подумки покликала удачу на допомогу, бо ніколи не вигравала ще, зізналась нам жінка, і через кілька хвилин пройшла всі етапи реєстрації на сайті. Каже: нескладно, а тепер зрозуміла, що зручно, бо все під рукою - і рахунки видно, і оплату, і швидко в будь-який момент відкрила і все переглянула. Порівнює, бо донедавна подавала показання лічильника газу в телефонному режимі. Дзвонила до Контакт-центру вчасно щомісяця, до 5 числа, але багато витрачала часу, довго доводилось очікувати.

30-річна Марія Хомик працює касиром у місцевій церкві, виховує троє діток - старшим донькам 13 і 11 років відповідно, а найменшому синочку - лише рік. У декретній відпустці жінка вчиться й економити свій час, тому використовує онлайн-сервіси.

"Особистий кабінет після реєстрації оцінила відразу - ефективний сучасний сервіс. Дуже задоволена, що виграла в акції. Про свою перемогу дізналась у телефонному режимі від керівника Центру обслуговування клієнтів. Найбільше подарунку зраділи мої діти, коли дізнались, що їхній мамі усміхнулась удача. Газету "Нове життя" виписую півроку - то надійне джерело інформації в районі, а газом користуюсь уже 12 років, - розповідає переможець акції Марія Хомик. - Включила і в хаті тепло, а колись давно опалювали твердим паливом. Тепер усе село - 400 дворів має газ і люди раді в нас".

Волинь газифікована на сьогодні майже на 70%, а Любешівський район - один із найменш газифікованих в області.

Подарунок, смартфон Samsung Galaxy J 4+ переможцю акції Марії Хомик - багатодітній мамі у декретній відпустці вручив представник Камінь-Каширської дільниці, яка входить до Ратнівського відділення ПАТ "Волиньгаз". У родину приніс передноворічний подарунок Роман Бігун.

"Єдина умова нашої акції - зареєструватись клієнту, який користується природним газом, в Особистому кабінеті на сайті 104.ua у вказаний двотижневий термін. Ми помітили, що пік реєстрації населення щороку припадає саме на опалювальний період, тому обрали цей час і вирішили провести акцію, - зазначає керівник клієнтського сервісу ПАТ "Волиньгаз" Юрій Петрук. - Є така хороша тенденція зараз на Волині - жителі районів дуже активно почали реєструватись в «Особистому кабінеті». Власне, результат акції - переможець із району, якого визначили рандомним шляхом. Ми робимо все для того, аби спростити комунікацію між газовою компанією та клієнтами".



Довідка. За допомогою «Особистого кабінету» споживачі можуть дізнатися свій баланс, роздрукувати рахунок за газ, внести оплату, а також поставити фахівцям компанії запитання в режимі онлайн. Клієнтам «Волиньгазу» доступна функція зворотнього дзвінка від оператора контакт-центру.

Його можна замовити, натиснувши кнопку «Зателефонуйте мені» у нижній частині інтерфейсу «Особистого кабінету».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні