«Попросили встати, бо прийшли інші люди», – журналістку вигнали з ресторану в Луцьку

6
8
«Попросили встати, бо прийшли інші люди», – журналістку вигнали з ресторану в Луцьку
Журналістку відомого українського телеканалу вигнали із нового закладу «Meat&Green», що на вулиці Кривий Вал у Луцьку.

Про це журналістка телеканалу ICTV Надія Михайлова написала на своїй сторінці у «Фейсбуці».

Лучанка Надія Михайлова, яка нині живе і працює у Києві, пише, що у свій день народження снідала у новому закладі Луцька.

У той день вона пристала на пропозицію скуштувати сніданок (бранч), який їй запропонували безплатно у зв’язку з днем народження закладу. Його в той день тестували, надалі ж такий «Фуршет» коштуватиме 300 гривень з людини.

«Ми з Андрієм Булгаровим потрапили в той ранок на такий собі ранковий «фуршет», який пізніше планують запроваджувати на постійно, а поки що він працював у тестовому режимі», – пише журналістка.

Крім бранчу, журналістка і її товариш замовили напої, за які заплатили. «Ми спробували страви, замовили собі кави», – розповідає лучанка.

Вона додає, що як тільки розрахувалися та почали збиратися, офіціанти попросили якнайшвидше звільнити столик, мовляв, на нього претендують інші гості.

«Попросили встати з-за нашого столика, бо прийшли інші люди, яких вони планують там посадити. І це притому, що навколо усі столики, крім одного, були вільні. І вони були вільні весь час, поки ми снідали!» – йдеться у дописі.

«З одного боку – вишуканість і смакота, з іншого – бачите самі… Якщо ви захочете смачно поїсти в ресторані «Meat&Green» у Луцьку, будьте готові, що час у вас обмежений, і вас можуть «попросити». Сумно…» – додає журналістка.

У коментарі під постом вона додала: «Сумно, що звільнення того столика було справою 5 хвилин, а враження безнадійно зіпсоване. Але то нічого, я ще в інших нових закладах Луцька не була. Впевнена – там краще».

Інтернет-виданню «Волинь24» Надія Михайлова розповіла, що після оприлюднення цього інциденту у соцмережі адміністратори закладу одразу відреагували на зауваження. «Вони попросили вибачення і запросили на вечерю, аби «змінити наше враження». Пообіцяли «провести з персоналом бесіду та нагадати їхню філософію, пріоритети, якість сервісу та ставлення до гостя». Проте пост я видаляти не буду», – сказала журналістка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ніколи туди не піду.Дикуни.
Відповісти
Обслуговуючий персонал частенько підганяє клієнтів. Особливо в супармаркетах,касири накидують гору товару ,коли покупець не встигає зібратися. Хамство .
Відповісти
На халяву поснідали, а потім можна і показати свою Важність. Я не думаю, що відвідувачів хтось гнав, просто попросив звільнити стіл «хитровимаханих».
Відповісти
Хамство на кожному кроці, але ж, водночас, хочуть, щоб їм добре заплатили, дали чаєві... В одному з так званих пабів в 10.30 ранку мені сказали, що кави немає, ще "не кипіла кофеварка". Це при тому, що заклад відчиняється о 9.00. За барною стойкою стоїть неголене хамидло і кожні 15 хвилин бігає на вулицю курити, після відвідування туалету не миє руки. Бридко. Дикунів не можна навчити культури. Навіть елементарної. Радянське громадське харчування, тільки чорні алюмінієві виделки поміняли на нержавіючі і на столі поставили серветки.
Відповісти
то ще нічого. в еміратах офіціант може взагалі перестати вас обслуговувати, бо зайшов араб. і будете сидіти і чекати, поки він всіх арабів не обслужить.
Відповісти
Час від часу заходжу до закладу.
Жодних претензій, персонал супер!!! Завжди усміхнені і раді бачити... Замість того, щоб подякувати за подарунок, то ще й брудом облила. І буде вважати, що має право.
Як на мене дивна поведінка. Її ж попросили не під час сніданку, а вже тоді, коли йшла...
Рекомендую заклад, там класно!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні