Мешканці села на Волині вже 10 років потерпають від підтоплення будинків

0
2
Мешканці села на Волині вже 10 років потерпають від підтоплення будинків
Мешканці села Стара Лішня скаржаться на підтоплення будинків та городів через замулення меліоративного рову. Ця проблема турбує людей вже 10 років.

Про це повідомляє «Буг».

Потоки води під час негоди на вулицях Миру в Старій Лішні та Львівській в селі Осмиловичі – не рідкість. Іноді через опади тут утворюються мало не ріки. Як з цим бути, люди не знають. У аналогічній «мокрій» ситуації опинився і мешканець Старої Лішні Микола Савчук.

«Підтоплення нас турбує вже років з 10. Меліоративний рів замулений і коли розтає сніг, вода просто не сходить. Розтікається по городах, а весною підвали топить. Обіцяли колись, що почистять, але прсто обіцяли – ніхто нічого не робить», – розповідає чоловік.

Коли йде дощ, вся місцевість залита водою. Чоловік розповідає, що спочатку мешканці зверталися в сільську раду.

«Потім казали, що якийсь спонсор почистить – люди знову чекали в надії. І отак дочекалися до цього часу. Ніхто нічого не робить. Метрів 500 хоча б почистити і вже був би результат. Рів настільки замулений, що вода розтікається по берегах, він просто зрівнюється. А у деяких місцях настільки замулений, що через нього можна переїхати машиною», – каже Микола Савчук.

За попередньою інформацією рів перебуває на балансі Володимир-Волинської експлуатаційної дільниці Волинського обласного управління водних ресурсів.

Мешканці, які донедавна зверталися до влади усно, тепер пишуть письмові звернення. Люди надіються, що проблема, яка дошкуляє їм 10 років, все ж вирішиться.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні